Boogie

Boogie

Hier kunt u beoordelingen lezen en plaatsen.

Wilt u een beoordeling schrijven over uw ervaring met deze uitlaatservice zorgt u dan a.u.b dat deze uit minimaal 5 regels bestaat. De bezoekers van deze site kunnen er dan degelijke informatie uit halen. Verder zijn de 3 belangrijkste regels voor het plaatsen van een beoordeling:

– Gebruik ten alle tijden de normale fatsoensregels. (ter beoordeling door de admin)
– Anonieme beoordelingen zijn niet toegestaan, meld altijd uw volledige (voor en achter) naam.
– Geef een geldig emailadres op zodat de beoordeling geverifieerd kan worden mocht daar aanleiding voor zijn.

Lees voordat u een beoordeling plaatst ook eerst de rest van de de regels !
Tevens vind u daar suggesties voor het schrijven van een beoordeling, zodat u onze bezoekers en hun honden daarmee maximaal van dienst kan zijn. Ze zullen u zeer erkentelijk zijn voor deze kleine bijdrage in het belang van de welzijn van hun hond.

Klik hier om uw beoordeling toe te voegen


Submit your review
* Required Field

Geachte heer Verbakel, beste Jurgen,Het spijt me op deze manier te moeten vernemen dat u niet tevreden bent over mijn service. Mijn uitnodiging om

Jul 24, 2016 by Rikse Steenbakkers

Geachte heer Verbakel, beste Jurgen,

Het spijt me op deze manier te moeten vernemen dat u niet tevreden bent over mijn service. Mijn uitnodiging om hierover in gesprek te gaan staat nog steeds.

Het uitlaten van de honden doe ik 2 maal per dag, in een ochtendgroep en een middaggroep. In overleg met de klant gaat de hond in een van de groepen mee. De tijden van de wandeling staan vast, deze communiceer ik duidelijk voor aanvang van de overeenkomst. Het ophalen en terugbrengen gebeurd afhankelijk van de grote van de groep en drukte op de weg. Ik kan daarbij geen exacte tijden noemen. Wel geef ik desgevraagd op de dag zelf aan wanneer ik verwacht de hond op te halen, met een marge van een half uur.

Ik wandel altijd minimaal een uur met de honden. Dit betekend dat de honden tussen de 2 en 3 uur van huis zijn. Op dagen dat u 12 uur van huis bent kan het dus gebeuren dat een hond 8 uur alleen zit, tenzij deze in beide groepen meeloopt. indien u wenst dat u hond niet alleen zit, raad ik aan te kiezen voor een dagopvang i.p.v. een hondenuitlaatservice.

Aangezien mijn interesse uitgaat naar honden en hun gedrag, wijs ik honden niet bij voorbaat af indien er sprake is van gedragsproblemen. Ik communiceer altijd over hoe het gaat in de groep en heb al meerdere honden met gedragsproblemen succesvol opgenomen in de groep, waardoor problemen verminderd zijn, zo ook uw hond. Als er gevochten wordt meld ik dit altijd en zoek ik in overleg naar een oplossing, een vechtende hond kan ik immers niet in mijn groep meenemen.

Ik kies er bewust voor te wandelen in een bos en honden los te laten, zodat ze voldoende beweging krijgen en ook mentaal voldoende uitdaging hebben tijdens het wandelen. Dit brengt het risico met zich mee dat een hond wegloopt. In voorkomende gevallen zet ik alles in het werk om de hond zo snel mogelijk te vinden. Ik start direct met zoeken en loop daarbij in de richting van het vertrekpunt. Indien de hond niet is aangetroffen als ik bij het vertrekpunt ben, ligt ik de eigenaar in en blijf ik zelf zolang mogelijk doorzoeken in het bos.

Ik hoop dat u snel een hondenuitlaatservice vind die Dingo een fijn plekje kan geven.

Met vriendelijke groet,
Rikse van Hondenuitlaatservice Boogie


Sinds 2014 heeft Rikse van hondenuitlaatservice Boogie mijn hond Dingo gemiddeld 3x per week uitgelaten. - Positief vind ik dat ze mijn hond Dingo e

Jul 23, 2016 by Jurgen

Sinds 2014 heeft Rikse van hondenuitlaatservice Boogie mijn hond Dingo gemiddeld 3x per week uitgelaten.
- Positief vind ik dat ze mijn hond Dingo een kans gegeven heeft om hem te leren zich staande te houden in een groep. Dingo was een bange hond die dat omzette in angstagressie.
- aan zijn gedrag thuis merkte ik wanneer hij gevochten had tijdens de uitlaatservice echter heb ik hiervan nooit een melding van gekregen van Boogie.
- meerdere malen was ik vroeger thuis van werk en was Dingo nog niet thuis. een half uur voordat ik eigenlijk thuis zou zijn kwam ze hem terugbrengen. Later hoorde ik van buren dat ze ook met regelmaat Dingo kort na mijn vertrek naar werk al ophaalde ondanks dat er duidelijke afspraken gemaakt waren betreft het tijdstip waarop ze hem uit zou laten. ik betaal natuurlijk geen geld voor de uitlaatservice als ikzelf een half uurtje later thuis ben of dat ie nog ruim 8 uur alleen zit!
- kort geleden heeft ze de voordeur open laten staan.
- Ondanks duidelijke afspraken betreft het aanlijnen van Dingo is ze Dingo in het bos kwijtgeraakt. de politie belde 3min na haar telefoontje. dit betekend dus dat hij ruim een uur verloren is geweest gezien de afstaand die hij had afgelegd zonder dat ze me direct op de hoogte had gesteld!

Mijn conclusie:
Rikse is zeer onbetrouwbaar met haar afspraken!


Hondenuitlaatservice 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Netherlands 3.5 5.0 2 2 Geachte heer Verbakel, beste Jurgen,Het spijt me op deze manier te moeten vernemen dat u niet tevreden bent over mijn service. Mijn uitnodiging om hierover in gesprek te gaan s