Barney

Barney

Hier kunt u beoordelingen lezen en plaatsen.

Wilt u een beoordeling schrijven over uw ervaring met deze uitlaatservice zorgt u dan a.u.b dat deze uit minimaal 5 regels bestaat. De bezoekers van deze site kunnen er dan degelijke informatie uit halen. Verder zijn de 3 belangrijkste regels voor het plaatsen van een beoordeling:

– Gebruik ten alle tijden de normale fatsoensregels. (ter beoordeling door de admin)
– Anonieme beoordelingen zijn niet toegestaan, meld altijd uw volledige (voor en achter) naam.
– Geef een geldig emailadres op zodat de beoordeling geverifieerd kan worden mocht daar aanleiding voor zijn.(wordt niet getoond)

Lees voordat u een beoordeling plaatst ook eerst de rest van de de regels !
Tevens vind u daar suggesties voor het schrijven van een beoordeling, zodat u onze bezoekers en hun honden daarmee maximaal van dienst kan zijn. Ze zullen u zeer erkentelijk zijn voor deze kleine bijdrage in het belang van de welzijn van hun hond.

Klik hier om uw beoordeling toe te voegen


Submit your review
* Required Field

Het is alweer 2.5 jaar dat jullie ons uitlatenElke dag kijken we naar jullie uit, bij de voordeur.Jammer dat het af en toe weekend is, dan moeten

Feb 03, 2014 by Balou en Jouy

Het is alweer 2.5 jaar dat jullie ons uitlaten
Elke dag kijken we naar jullie uit, bij de voordeur.
Jammer dat het af en toe weekend is, dan moeten we het helaas weer met de baas uit.
Top allemaal
Dikke poot van Balou en Jouy.


Na een Hondenuitlaatservice te hebben geprobeerd die mijn hond een uur laat rennen(zeggen ze, hond was na 1 uur al terug) en nog 1 die claimt een ho

Jun 03, 2013 by Kees

Na een Hondenuitlaatservice te hebben geprobeerd die mijn hond een uur laat rennen(zeggen ze, hond was na 1 uur al terug) en nog 1 die claimt een hondenfluisteraar te zijn(hond aangevallen door andere honden)

kwam ik bij Nathalie terecht. Nu wordt Sam 2 keer per dag 20 minuten uitgelaten door 1 en de zelfde uitlater en lekker in zijn eigen omgeving. Nathalie is heeeeeeeeeel flexibel en zeker niet te duur.

ik ben heel blij met Barney, ga zo door en sam zal nog lang van jullie genieten


Hondenuitlaatservice 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Netherlands 5.0 5.0 2 2 Het is alweer 2.5 jaar dat jullie ons uitlatenElke dag kijken we naar jullie uit, bij de voordeur.Jammer dat het af en toe weekend is, dan moeten we het helaas weer met de baas