Hus Bilthoven

Hus Bilthoven

Hier kunt u beoordelingen lezen en plaatsen.

Wilt u een beoordeling schrijven over uw ervaring met deze uitlaatservice zorgt u dan a.u.b dat deze uit minimaal 5 regels bestaat. De bezoekers van deze site kunnen er dan degelijke informatie uit halen. Verder zijn de 3 belangrijkste regels voor het plaatsen van een beoordeling:

– Gebruik ten alle tijden de normale fatsoensregels. (ter beoordeling door de admin)
– Anonieme beoordelingen zijn niet toegestaan, meld altijd uw volledige (voor en achter) naam.
– Geef een geldig emailadres op zodat de beoordeling geverifieerd kan worden mocht daar aanleiding voor zijn.

Lees voordat u een beoordeling plaatst ook eerst de rest van de de regels !
Tevens vind u daar suggesties voor het schrijven van een beoordeling, zodat u onze bezoekers en hun honden daarmee maximaal van dienst kan zijn. Ze zullen u zeer erkentelijk zijn voor deze kleine bijdrage in het belang van de welzijn van hun hond.

Klik hier om uw beoordeling toe te voegen


Submit your review
* Required Field

Een paar keer per week laat ze mijn toch niet al te makkelijke eigenwijze hond uit, sinds zij dit doet is zijn gedrag sterk verbeterd, veel dingen bi

May 23, 2013 by G.J. Evers

Een paar keer per week laat ze mijn toch niet al te makkelijke eigenwijze hond uit, sinds zij dit doet is zijn gedrag sterk verbeterd, veel dingen bij en afgeleerd. Ze heeft een persoonlijke touch die ik bij veel andere hondenuitlaat services heb gemist.


Ik maak sinds enige tijd gebruik van deze uitlaat service en ben dik tevreden. Onze honden zijn niet de makkelijkste in omgang en hebben een aparte be

May 10, 2013 by Karmie Stroeve

Ik maak sinds enige tijd gebruik van deze uitlaat service en ben dik tevreden. Onze honden zijn niet de makkelijkste in omgang en hebben een aparte benadering nodig omdat ze een verleden hebben. Deze uitlaat service doet wat ze beloofd en is heel betrouwbaar gebleken.


Ik vond het nogal eng om aan een vreemde de huissleutel te geven en de zorg over mijn lieve honden toe te vertrouwen. Na enkele weken is deze angst vo

May 10, 2013 by Ruud Henrar

Ik vond het nogal eng om aan een vreemde de huissleutel te geven en de zorg over mijn lieve honden toe te vertrouwen. Na enkele weken is deze angst volledig weg.
Milou houdt van dieren en dat merk ik aan mijn honden. Als ik thuis kom liggen ze nog tevreden te slapen en ze zijn dol blij als we haar toevallig in het bos tegenkomen.
Een aanrader die voor mij en de honden rust gebracht heeft


Hondenuitlaatservice 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Netherlands 5.0 5.0 3 3 Een paar keer per week laat ze mijn toch niet al te makkelijke eigenwijze hond uit, sinds zij dit doet is zijn gedrag sterk verbeterd, veel dingen bij en afgeleerd. Ze heeft een p