Dapper

Dapper

Hier kunt u beoordelingen lezen en plaatsen.

Wilt u een beoordeling schrijven over uw ervaring met deze uitlaatservice zorgt u dan a.u.b dat deze uit minimaal 5 regels bestaat. De bezoekers van deze site kunnen er dan degelijke informatie uit halen. Verder zijn de 3 belangrijkste regels voor het plaatsen van een beoordeling:

– Gebruik ten alle tijden de normale fatsoensregels. (ter beoordeling door de admin)
– Anonieme beoordelingen zijn niet toegestaan, meld altijd uw volledige (voor en achter) naam.
– Geef een geldig emailadres op zodat de beoordeling geverifieerd kan worden mocht daar aanleiding voor zijn.

Lees voordat u een beoordeling plaatst ook eerst de rest van de de regels !
Tevens vind u daar suggesties voor het schrijven van een beoordeling, zodat u onze bezoekers en hun honden daarmee maximaal van dienst kan zijn. Ze zullen u zeer erkentelijk zijn voor deze kleine bijdrage in het belang van de welzijn van hun hond.

Klik hier om uw beoordeling toe te voegen


Submit your review
* Required Field

Mijn beagle Boris gaat altijd met heel veel plezier mee met Iris en komt dan altijd weer uitgeput weer thuis. Iris is altijd erg enthousiast en de fil

Nov 23, 2017 by Renate

Mijn beagle Boris gaat altijd met heel veel plezier mee met Iris en komt dan altijd weer uitgeput weer thuis. Iris is altijd erg enthousiast en de filmpjes en foto's op FB zeggen ook genoeg. Echt een aanrader dus!!


Al jaren gaan onze twee vizsla's mee met Iris. De honden zijn superblij als je haar zien, en helemaal gelukkig als ze terugkomen. Als de bus van Dappe

Nov 22, 2017 by Tjerk

Al jaren gaan onze twee vizsla's mee met Iris. De honden zijn superblij als je haar zien, en helemaal gelukkig als ze terugkomen. Als de bus van Dapper komt is het feest!
Heel betrouwbaar en lief!


Iris is een super vrouw! Heel betrouwbaar en ontzettend goed met onze lieve hond. Altijd vrolijk en heel flexibel!100% een aanrader!

Jan 29, 2016 by Tessa

Iris is een super vrouw! Heel betrouwbaar en ontzettend goed met onze lieve hond. Altijd vrolijk en heel flexibel!

100% een aanrader!


Iris is fantastic. We have had the great pleasure of living in A'dam for one year and from the month we arrived, Iris has provided the kindest of care

Dec 18, 2015 by Tim Mescon

Iris is fantastic. We have had the great pleasure of living in A'dam for one year and from the month we arrived, Iris has provided the kindest of care for Buddy our Wheaten Terrier rescue. Iris is always on time, runs a wonderful business and Buddy's regular trips to Amsterdamse Bos have been fantastic and the highlights of his week.


Toffie en Ravi krabbelen al aan de deur als ze de auto van Iris horen aankomen. Altijd op tijd. Altijd betrouwbaar. En altijd met heel veel grapjes. E

Dec 01, 2015 by bibi en jan paul

Toffie en Ravi krabbelen al aan de deur als ze de auto van Iris horen aankomen. Altijd op tijd. Altijd betrouwbaar. En altijd met heel veel grapjes. En wij zijn net zo gek op Iris als onze honden.


Iris takes great care of our dog. Great walks for the dog and good communication with the people at home/work (us). Strongly recommended.

Nov 30, 2015 by Astrid

Iris takes great care of our dog. Great walks for the dog and good communication with the people at home/work (us). Strongly recommended.


The best!!! Ziggy had an amazing time and Iris is very helpful and it's obvious she takes such good care of every dog. We trusted her immediately and

Oct 04, 2014 by Roxanne Pastou

The best!!! Ziggy had an amazing time and Iris is very helpful and it's obvious she takes such good care of every dog. We trusted her immediately and Ziggy loved her. She sent us updates every day and our boy came back happy and safe! We highly recommend Dapper!


Ik ben ontzettend tevreden over Dapper Hondenuitlaatservice. Mijn hond is dolblij als ze het busje ziet en komt lekker moe terug. Het is grappig om de

Oct 03, 2014 by Aleid Bouten

Ik ben ontzettend tevreden over Dapper Hondenuitlaatservice. Mijn hond is dolblij als ze het busje ziet en komt lekker moe terug. Het is grappig om de filmpjes die Iris van de beestenboel op facebook zet te zien. Zo krijg ik ook een indruk hoe relaxed en goed iris met de club omgaat. Het is niet een uurtje in het park maar echt er op uit. De service is goed en persoonlijk. Een topper.


Hondenuitlaatservice 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Netherlands 4.9 5.0 8 8 Mijn beagle Boris gaat altijd met heel veel plezier mee met Iris en komt dan altijd weer uitgeput weer thuis. Iris is altijd erg enthousiast en de filmpjes en foto's op FB zeggen o