Doggys Walk Out

Doggys Walk Out

Hier kunt u beoordelingen lezen en plaatsen.

Wilt u een beoordeling schrijven over uw ervaring met deze uitlaatservice zorgt u dan a.u.b dat deze uit minimaal 5 regels bestaat. De bezoekers van deze site kunnen er dan degelijke informatie uit halen. Verder zijn de 3 belangrijkste regels voor het plaatsen van een beoordeling:

– Gebruik ten alle tijden de normale fatsoensregels. (ter beoordeling door de admin)
– Anonieme beoordelingen zijn niet toegestaan, meld altijd uw volledige (voor en achter) naam.
– Geef een geldig emailadres op zodat de beoordeling geverifieerd kan worden mocht daar aanleiding voor zijn.(wordt niet getoond)

Lees voordat u een beoordeling plaatst ook eerst de rest van de de regels !
Tevens vind u daar suggesties voor het schrijven van een beoordeling, zodat u onze bezoekers en hun honden daarmee maximaal van dienst kan zijn. Ze zullen u zeer erkentelijk zijn voor deze kleine bijdrage in het belang van de welzijn van hun hond.

Klik hier om uw beoordeling toe te voegen


Submit your review
* Required Field

Wij zijn zeer tevreden over Doggy's Walkout. Ze zijn zeer professioneel maar ook persoonlijk betrokken bij de honden die ze begeleiden. Onze hond spri

Sep 13, 2014 by heslinga

Wij zijn zeer tevreden over Doggy's Walkout. Ze zijn zeer professioneel maar ook persoonlijk betrokken bij de honden die ze begeleiden. Onze hond springt al op als hij de bus hoort aankomen en jumpt er direct in als de deur wordt geopend. Een paar uur later krijgen we voldane en uitgedaagde hond weer terug. Meegaan met deze uitlaatservice is heel goed geweest voor zijn ontwikkeling.
Wij wensen iedere hond een dergelijke goede zorg.


Doggys Walk Out = Fantastisch! Jopie (onze hond) gaat met erg veel plezier mee en komt erg tevreden weer thuis. Rene en Sjannet zijn betrouwbaar, flex

Oct 01, 2013 by Heves

Doggys Walk Out = Fantastisch! Jopie (onze hond) gaat met erg veel plezier mee en komt erg tevreden weer thuis. Rene en Sjannet zijn betrouwbaar, flexibel en overduidelijk ontzettend gek op de honden! Wij zijn zeer tevreden en raden ze dan ook absoluut aan bij andere "honden ouders" die op zoek zijn naar een goede uitlaatservice.


Geweldige uitlaatservice met hart voor de honden. Onze hond springt de hele gang door als de bus voor ons huis stopt. Dit zegt mij meer als genoeg. Aa

Sep 29, 2013 by Eduard

Geweldige uitlaatservice met hart voor de honden. Onze hond springt de hele gang door als de bus voor ons huis stopt. Dit zegt mij meer als genoeg. Aanrader!


Een geweldige hondenuitlaatservice! Sjannet en Rene behandelen je hond als hun eigen hond! Meda (labrador) gaat nu ruim een jaar mee en hij vindt het

Sep 29, 2013 by Saskia

Een geweldige hondenuitlaatservice! Sjannet en Rene behandelen je hond als hun eigen hond! Meda (labrador) gaat nu ruim een jaar mee en hij vindt het geweldig! Sjannet en Rene zijn zeer flexibel, denken mee en geven je hond de aandacht die hij nodig heeft! Ook wandelen ze in kleine groepen wat ik heel prettig vindt.
Moet je hond medicijnen hebben na de wandeling of heeft hij extra zorg nodig omdat hij geopereerd is, geen probleem, dit kan allemaal!
Kortom, een zeer tevreden klant, en nog belangrijker, een zeer tevreden hond!


Onze hond gaat al 8 jaar met heel veel plezier mee. Er wordt veel persoonlijke aandacht aan de honden gegeven, je kan merken dat het echte honden lief

Sep 27, 2013 by sabien breukers

Onze hond gaat al 8 jaar met heel veel plezier mee. Er wordt veel persoonlijke aandacht aan de honden gegeven, je kan merken dat het echte honden liefhebbers zijn.
Mocht er iets in het programma veranderen dan worden wij altijd op tijd op de hoogte gesteld.Kortom wij zijn zeer tevreden


Ook ik ben heel tevreden over Doggys Walk Out. Mijn hond gaat al jaren met ze mee en ik heb er geen omkijken meer naar. Dit omdat ze zeer betrouwbaar

Sep 22, 2013 by marian

Ook ik ben heel tevreden over Doggys Walk Out. Mijn hond gaat al jaren met ze mee en ik heb er geen omkijken meer naar. Dit omdat ze zeer betrouwbaar zijn gebleken. Mijn hond is niet één keer vergeten dus ik zit met een gerust hart op mijn werk. Bij thuiskomst hoef ik nog niets eens direct een lange wandeling met de hond te maken omdat ze dan nog steeds niet helemaal uitgerust is van de wandeling met Doggys Walk Out. Tot slot kan ik me ook aansluiten bij wat al eerder geschreven is; dat het zo prettig is dat ze flexibel zijn. En altijd snel een reactie op een smsje!


Mijn Schotse Collie Gaia, soms wat eenkennig, loopt al bijna drie jaar mee met Sjannet en Rene. Gaia vindt het geweldig! Door kwaliteit en flexibilit

Sep 22, 2013 by Elly Werdler

Mijn Schotse Collie Gaia, soms wat eenkennig, loopt al bijna drie jaar mee met Sjannet en Rene. Gaia vindt het geweldig! Door kwaliteit en flexibiliteit ervaar ik Doggy’s Walk Out als een betrouwbare hondenuitlaatservice. Zonder deze mensen zou ik me niet rustig voelen tijdens mijn werk. Vandaar: grote lof en de service die geboden wordt.


Onze Cnut wandelt met ontzettend veel plezier mee! Voor ons is het een heel fijn idee dat hij in veilige handen is en goed verzorgd wordt. Een betrouw

Sep 21, 2013 by Petra

Onze Cnut wandelt met ontzettend veel plezier mee! Voor ons is het een heel fijn idee dat hij in veilige handen is en goed verzorgd wordt. Een betrouwbare uitlaatservice, met een groot hondenhart!!!


Onze Joris loopt nu al zo'n 8 jaar mee met Sjannet (en René) en komt elke keer blij en voldaan thuis. Ik heb veel respect voor deze mensen, zij begri

Sep 20, 2013 by Hester

Onze Joris loopt nu al zo'n 8 jaar mee met Sjannet (en René) en komt elke keer blij en voldaan thuis. Ik heb veel respect voor deze mensen, zij begrijpen wat honden nodig hebben en je ziet dat de honden 'zichzelf' kunnen zijn bij Doggy's Walk Out. Prima hondenuitlaatservice dus.


Famke gaat al vele jaren mee met Sjannet een haar man. Ze is inmiddels 14 en hoogbejaard en wordt met zorg in en uit de bus geholpen. Door foto's en s

Sep 19, 2013 by Karen Blaakmeer

Famke gaat al vele jaren mee met Sjannet een haar man. Ze is inmiddels 14 en hoogbejaard en wordt met zorg in en uit de bus geholpen. Door foto's en soms als ik Sjannet even spreek, weet ik dat ze nog steeds lekker meeloopt, al gaat het langzaam. Doggys walkout is erg flexibel en betrouwbaar, in al die jaren is er nooit een week overgeslagen. Bij ziekte zoeken ze vervangers en vakanties worden ruim van tevoren aangekondigd. Aanrader!
Karen


Hondenuitlaatservice 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Netherlands 4.9 5.0 15 15 Wij zijn zeer tevreden over Doggy's Walkout. Ze zijn zeer professioneel maar ook persoonlijk betrokken bij de honden die ze begeleiden. Onze hond springt al op als hij de bus hoort
Page:
12