Does Heet Ik

Does Heet Ik

Hier kunt u beoordelingen lezen en plaatsen.

Wilt u een beoordeling schrijven over uw ervaring met deze uitlaatservice zorgt u dan a.u.b dat deze uit minimaal 5 regels bestaat. De bezoekers van deze site kunnen er dan degelijke informatie uit halen. Verder zijn de 3 belangrijkste regels voor het plaatsen van een beoordeling:

– Gebruik ten alle tijden de normale fatsoensregels. (ter beoordeling door de admin)
– Anonieme beoordelingen zijn niet toegestaan, meld altijd uw volledige (voor en achter) naam.
– Geef een geldig emailadres op zodat de beoordeling geverifieerd kan worden mocht daar aanleiding voor zijn.(wordt niet getoond)

Lees voordat u een beoordeling plaatst ook eerst de rest van de de regels !
Tevens vind u daar suggesties voor het schrijven van een beoordeling, zodat u onze bezoekers en hun honden daarmee maximaal van dienst kan zijn. Ze zullen u zeer erkentelijk zijn voor deze kleine bijdrage in het belang van de welzijn van hun hond.

Klik hier om uw beoordeling toe te voegen


Submit your review
* Required Field

Ons Lotje ging mee met Paul en zoals onze jongste destijds zei: 't is net alsof Lotje naar een kinderfeestje gaat!'. Och wat was Lotje altijd blij als

Dec 23, 2016 by Nynke

Ons Lotje ging mee met Paul en zoals onze jongste destijds zei: 't is net alsof Lotje naar een kinderfeestje gaat!'. Och wat was Lotje altijd blij als Paul kwam. Lotje overleed en Paul liet ook een traan. Dat doe je alleen als je echt om 'jouw' honden geeft, Lotje was dan ook niet de enige om wie Paul gaf en geeft. Nu gaan Jopie en Bella mee. Bella heeft een gebruiksaanwijzing en Paul geduld. Jopie is helemaal verliefd op Paul, net als Lotje destijds.
Behalve de zekerheid van goede zorg, ervaren wij Paul ook als een goede raadgever. Hij heeft echt verstand van honden en hun gedrag. Zijn uitlaatservice is niet zomaar een leuk baantje erbij, hij heeft behalve veel kennis en jarenlange ervaring, een visie op zijn vak en handelt daar naar. Onze honden varen er heel wel bij!


Hondenuitlaatservice 'Does' wordt geleid door Paul Wagenmans. Een rustige man met natuurlijk overwicht, die zijn honden door en door kent. Hij ziet oo

Jun 22, 2015 by Jos

Hondenuitlaatservice 'Does' wordt geleid door Paul Wagenmans. Een rustige man met natuurlijk overwicht, die zijn honden door en door kent. Hij ziet oorzaken en gevolg, weet welke honden elkaar beïnvloeden en hoe problemen te voorkomen. Paul is duidelijk en eerlijk tegenover honden en mensen. Omdat mijn hond te veel aan mij hing, is hij een tijd door Paul in zijn roedel meegenomen. Geweldig om na een wandeling te horen hoe jouw hond zich gedraagt in de groep. Loop zelf eens een wandeling met hem mee en vraag alles wat je weten wilt over honden en hun gedrag. Paul deelt zijn kennis graag.


Opvallend bij de hondenuitlaat van Paul ,de rust die in de roedel heerst,prettig zeker voor de mensen die de club op het veld tegenkomt,net zoals bij

Jun 20, 2015 by Karin van IJzeren

Opvallend bij de hondenuitlaat van Paul ,de rust die in de roedel heerst,prettig zeker voor de mensen die de club op het veld tegenkomt,net zoals bij heit in en uitladen van de honden.
Paul weet alle bijzonderheden van zijn klantjes en speelt daar goed op in.
Petje af en ik zal mijn honden vol vertrouwen meegeven aan Does hondenuitlaat service!


Als er één hondenuitlaat goed voor het dier is, is het Does. Paul, de eigenaar is op en top hondenman met heel veel kennis van hond en hondengedrag.

Jun 15, 2015 by Theo Tap

Als er één hondenuitlaat goed voor het dier is, is het Does. Paul, de eigenaar is op en top hondenman met heel veel kennis van hond en hondengedrag. Ik geef mijn honden graag met hem mee. Ik zie iedere dag hoe hij met zijn honden omgaat en kan hem iedereen aanbevelen.


Ik las net de beoordeling van 30 april en wil hier graag mijn bevindingen van Does op zetten. Mijn hond Bram gaat al 3 jaar mee met Does en heeft het

Jun 15, 2015 by Berry

Ik las net de beoordeling van 30 april en wil hier graag mijn bevindingen van Does op zetten. Mijn hond Bram gaat al 3 jaar mee met Does en heeft het altijd reuze naar zijn zin. Voor hem is het een uitje en als hij terugkomt is hij moe maar voldaan. Bram is een jachthond, jong en fit en moet veel rennen. Dus als hij maar een uurtje mee zou gaan is dat voor hem echt niet voldoende. Paul (de eigenaar van Does) haalt Bram op en na 3,5 uur is hij dan meestal weer terug. Dus ik vind het vreemd dat iemand schrijft dat hij met een uurtje weer weg is want dan zou Paul 2,5 uur rondjes rijden met een volle bus honden. Daarnaast geeft Paul gevraagd en ongevraagd advies over Bram. Hij is een echte hondenvriend. Het lijkt me beter om eerst zelf te ervaren hoe je hond het vind voordat je een oordeel geeft over een uitlaatservice. Ik kan Does erg aanbevelen en als er iemand twijfelt, bel of mail mij gerust (mailadres bekend bij website).


Ik heb al zo'n12 jaar zeer goede ervaringen met hondenuitlaatservice Does. Komt altijd zijn afspraken na en is zeer betrokken bij het welzijn van je h

Jun 15, 2015 by Wilfried

Ik heb al zo'n12 jaar zeer goede ervaringen met hondenuitlaatservice Does. Komt altijd zijn afspraken na en is zeer betrokken bij het welzijn van je hond. Heeft kennis over honden en het gedrag en geeft altijd goed advies. Mijn huidige hond gaat altijd met veel plezier mee en komt met een voldaan gevoel terug. Een goede uitlaatservice!!


Onze 2 doggy's gaan al zeker 3 jaar, 2x per week met Does (Paul) mee. Onze doggy's zijn helemaal "uitgelaten" als hij komt om ze op te halen en flink

Jun 15, 2015 by T. Klaornaor

Onze 2 doggy's gaan al zeker 3 jaar, 2x per week met Does (Paul) mee. Onze doggy's zijn helemaal "uitgelaten" als hij komt om ze op te halen en flink moe als ze terug komen. ( min 1,5 uur) Paul is altijd stipt op tijd, ik kan altijd terecht met mijn vragen over onze hondjes, geeft tips en adviezen als ik erom vraag. Paul is erg geïnteresseerd in de honden en verdrietig als er een hond in zijn roedel overlijdt. Ik ben verschillende keren met Paul meegelopen en heb ervaren dat hij de roedel als een echte leider onder controle heeft. Zoals dat ook behoort als leider van een roedel. Helaas heb ik dat bij een andere honden uitlaatservice wel anders ervaren. Met DOES geef ik mijn lieverds met alle vertrouwen mee.
(ps ik herken helemaal niets van die slechte recensie hierboven, iedereen heeft recht om een momentje rust te nemen)


Ik zie Does altijd vrij lang op de P bij het Rozendaalse veld sigaretjes roken en met andere mensen kletsen. De honden zitten dan in de bus, te wachte

Apr 30, 2015 by els ekeris

Ik zie Does altijd vrij lang op de P bij het Rozendaalse veld sigaretjes roken en met andere mensen kletsen. De honden zitten dan in de bus, te wachten. Ook als het hoog zomer is. Als ik 1 uur loop is hij al gekomen en vertrokken. Ik zou mijn hond niet mee geven aan Does.


Hondenuitlaatservice 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Netherlands 4.5 5.0 8 8 Ons Lotje ging mee met Paul en zoals onze jongste destijds zei: 't is net alsof Lotje naar een kinderfeestje gaat!'. Och wat was Lotje altijd blij als Paul kwam. Lotje overleed en