Feesthonden

Feesthonden

Hier kunt u beoordelingen lezen en plaatsen.

Wilt u een beoordeling schrijven over uw ervaring met deze uitlaatservice zorgt u dan a.u.b dat deze uit minimaal 5 regels bestaat. De bezoekers van deze site kunnen er dan degelijke informatie uit halen. Verder zijn de 3 belangrijkste regels voor het plaatsen van een beoordeling:

– Gebruik ten alle tijden de normale fatsoensregels. (ter beoordeling door de admin)
– Anonieme beoordelingen zijn niet toegestaan, meld altijd uw volledige (voor en achter) naam.
– Geef een geldig emailadres op zodat de beoordeling geverifieerd kan worden mocht daar aanleiding voor zijn. (deze wordt niet getoond)

Lees voordat u een beoordeling plaatst ook eerst de rest van de de regels !
Tevens vind u daar suggesties voor het schrijven van een beoordeling, zodat u onze bezoekers en hun honden daarmee maximaal van dienst kan zijn. Ze zullen u zeer erkentelijk zijn voor deze kleine bijdrage in het belang van de welzijn van hun hond.

Klik hier om uw beoordeling toe te voegen


Submit your review
* Required Field

Het is fantastisch dat er zo\'n super honden uitlaatservice bestaat. Nadat de jongens het huis uit waren gegaan bleven wij met de twee honden achter.

May 04, 2013 by Hanny Sponselee

Het is fantastisch dat er zo\'n super honden uitlaatservice bestaat. Nadat de jongens het huis uit waren gegaan bleven wij met de twee honden achter. Hoe los je honden uitlaten en werken op? Feest honden bood uitkomst fam. Sponselee


Echt een super uitlaatservice! Prachtige bus, allemaal een eigen bench in de bus, erg betrouwbaar, Leo gaat erg goed met de honden om. Kortom, een ech

Jan 31, 2013 by Hieke en Tom

Echt een super uitlaatservice! Prachtige bus, allemaal een eigen bench in de bus, erg betrouwbaar, Leo gaat erg goed met de honden om. Kortom, een echte aanrader! En erg leuk zo af en toe ook foto's terugzien van je eigen hond op facebook!


Super hoe Leo omgaat met honden, Feesthonden.. echt een goede naam voor deze uitlaatservice!! Ik geef mijn hond Bono met een gerust hart met hem mee,

Jan 19, 2013 by miranda

Super hoe Leo omgaat met honden, Feesthonden.. echt een goede naam voor deze uitlaatservice!! Ik geef mijn hond Bono met een gerust hart met hem mee, zo leert Bono ook beter omgaan met andere honden, GEWELDIG!!


Onze hond, een franse basset is heel erg blij met Leo, als hij aankomt staat hij al te wachten om uitgelaten te worden . Hij is als hij thuiskomt lekk

Jan 08, 2013 by ineke

Onze hond, een franse basset is heel erg blij met Leo, als hij aankomt staat hij al te wachten om uitgelaten te worden . Hij is als hij thuiskomt lekker moe en hij is ook veel socialer tegenover andere honden geworden.


Onze hond Merlin heeft al heel wat meegemaakt voor wij hem kregen en wij willen hem niet in een asiel plaatsen als wij op vakantie gaan. Dus zochten w

Dec 24, 2012 by Marian Andeweg

Onze hond Merlin heeft al heel wat meegemaakt voor wij hem kregen en wij willen hem niet in een asiel plaatsen als wij op vakantie gaan. Dus zochten we een betrouwbaar persoon die 2 weken lang bij ons in huis wilde en Leo heeft dat nu 2 keer gedaan. Toen we thuis kwamen kende Merlin niet alleen een nieuw truukje, maar ging hij na verloop van tijd ook bij Leo aan z'n voeten liggen ipv bij ons. Leo is rustig en heeft natuurlijk overwicht op honden. Met een enkel gebaar krijgt hij alles gedaan van Merlin en heeft onze hond bijna niet gemerkt dat we weg zijn geweest. Een aanrader!


Onze weimaraner Dempsey gaat 3 dagen per week met Leo mee. Onze hond werd eerder door een andere uitlaatservice uitgelaten. Daar durfde hij nooit de b

Dec 17, 2012 by Petra

Onze weimaraner Dempsey gaat 3 dagen per week met Leo mee. Onze hond werd eerder door een andere uitlaatservice uitgelaten. Daar durfde hij nooit de bus in en was altijd zenuwachtig op het moment als hij werd opgehaald. Nu hij met Leo meegaat is dit verdwenen. Al na twee keer ging het eigenlijk best goed en nu springt Dempsey gewoon zelf de bus in. Verder logeert Dempsey wel eens bij Leo en is 3 weken bij hem geweest tijdens onze zomervakantie. Wij laten Dempsey dan altijd met een gerust hart achter omdat wij weten dat de hond het gewoon goed heeft. Leo is rustig en heeft goed overwicht op alle honden. Kortom hij is onze eigen hondenfluisteraar. Wij zijn heel blij met hem!!!


Ik ben eens een dagje meegeweest met Leo en kan mededelen dat iedereen met een gerust hart zijn hond(en) kan meegeven aan Leo. De honden kunnen zich l

Dec 15, 2012 by angela

Ik ben eens een dagje meegeweest met Leo en kan mededelen dat iedereen met een gerust hart zijn hond(en) kan meegeven aan Leo. De honden kunnen zich lekker uitleven!! Leo heeft een rustige uitstraling en weet heel goed waar hij mee bezig is!


Onze Engelse Stafford Diesel heeft het helemaal naar zijn zin bij Leo. Het is voor ons ook zo fijn dat we bij Feesthonden met de Engelse Stafford tere

Dec 14, 2012 by Esther

Onze Engelse Stafford Diesel heeft het helemaal naar zijn zin bij Leo. Het is voor ons ook zo fijn dat we bij Feesthonden met de Engelse Stafford terecht kunnen want dat is ook niet overal het geval! Diesel is al een paar keer bij Leo geweest om te logeren, hij heeft het er erg goed en gaat dan ook mee met de uitlaatservice. Het is voor Diesel iig een feestje als hij bij Leo is.


Mijn hond Pluto is dol op Leo en dat zegt denk ik al genoeg. Pluto gaat graag met Leo mee. Ik kan de uitlaatservice van feesthonden aanbevelen omd

Dec 14, 2012 by Daphne

Mijn hond Pluto is dol op Leo en dat zegt denk ik al genoeg. Pluto gaat graag met Leo mee.

Ik kan de uitlaatservice van feesthonden aanbevelen omdat Leo de honden netjes op haalt en keurig volgens afspraak weer thuis brengt. Pluto wordt soms door Leo opgehaald voor een wandeling of voor de dagopvang en een andere keer logeert Pluto bij Leo. Ik laat Pluto met een gerust hart achter bij Leo.

Wat de uitlaatservice van feesthonden beter dan andere uitlaatservice en opvang maakt is:
Hij zijn afspraken na komt.
De honden netjes apart in een bench in zijn bus vervoert worden.
Leo lange wandelingen maakt.
Leo is consequent en geeft duidelijke leiding aan de honden.
Leo neemt niet te veel honden te gelijk mee zodat hij ze ook persoonlijke aandacht kan geven.
Leo doet dit alleen dus je hebt altijd dezelfde persoon die voor jou hond zorgt en bij jou in huis komt.
Leo neemt de tijd voor je hond.

Dus zoals de naam het al zegt van de uitlaatservice. Het is een feest voor je hond om met Leo mee te mogen gaan.


Een tijd terug heb ik met Leo meegelopen met zijn uitlaatservice. Na de wandeling was ik zelfs moe. De honden krijgen echt een uitgebreide wandeling,

Dec 14, 2012 by Kim

Een tijd terug heb ik met Leo meegelopen met zijn uitlaatservice. Na de wandeling was ik zelfs moe. De honden krijgen echt een uitgebreide wandeling, iets wat je niet vaak hoort bij een uitlaatservice. Ook houdt Leo de omgang van de honden onderling goed in de gaten. Je kunt je hond dan ook met een gerust hart aan hem meegeven!


Hondenuitlaatservice 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Netherlands 5.0 5.0 14 14 Het is fantastisch dat er zo\'n super honden uitlaatservice bestaat. Nadat de jongens het huis uit waren gegaan bleven wij met de twee honden achter. Hoe los je honden uitlaten en
Page:
12