Het Hondenmeisje

Het Hondenmeisje

Hier kunt u beoordelingen lezen en plaatsen.

Wilt u een beoordeling schrijven over uw ervaring met deze uitlaatservice zorgt u dan a.u.b dat deze uit minimaal 5 regels bestaat. De bezoekers van deze site kunnen er dan degelijke informatie uit halen. Verder zijn de 3 belangrijkste regels voor het plaatsen van een beoordeling:

– Gebruik ten alle tijden de normale fatsoensregels. (ter beoordeling door de admin)
– Anonieme beoordelingen zijn niet toegestaan, meld altijd uw volledige (voor en achter) naam.
– Geef een geldig emailadres op zodat de beoordeling geverifieerd kan worden mocht daar aanleiding voor zijn.

Lees voordat u een beoordeling plaatst ook eerst de rest van de de regels !
Tevens vind u daar suggesties voor het schrijven van een beoordeling, zodat u onze bezoekers en hun honden daarmee maximaal van dienst kan zijn. Ze zullen u zeer erkentelijk zijn voor deze kleine bijdrage in het belang van de welzijn van hun hond.

Klik hier om uw beoordeling toe te voegen


Submit your review
* Required Field

Sinds een aantal jaren wandelt onze hond met Floortje. Het is heel waardevol om een betrouwbare oppas te hebben waar je op kunt terugvallen. Ik twijfe

Jan 09, 2019 by Alice de Groot

Sinds een aantal jaren wandelt onze hond met Floortje. Het is heel waardevol om een betrouwbare oppas te hebben waar je op kunt terugvallen. Ik twijfel er geen moment aan of onze hond het naar zijn zin heeft bij haar. Hij ziet ons niet meer staan wanneer zij binnenkomt.. Ik bewonder Floor om haar geduld, rust en eerlijkheid. Ik weet dat ze haar keuzes maakt in het belang van onze hond, en dat is een prettig gevoel.


Met alle liefde promoot ik deze dame want ze is echt een topper! Ik had me geen betere oppas voor onze hond kunnen wensen. Ze is heel erg goed in haar

Jan 08, 2017 by J. Nieuwenhuizen

Met alle liefde promoot ik deze dame want ze is echt een topper! Ik had me geen betere oppas voor onze hond kunnen wensen. Ze is heel erg goed in haar werk en je merkt aan haar dat ze het met veel liefde en passie doet. En wat een geduld als de honden het haar even lastig maken! Onze hond gaat 3 keer per week mee en hem kun je niet blijer maken.


Aan mijn hond is duidelijk te merken dat hij goed wordt behandeld en dus graag mee wil. Het is een prettig gevoel dat hij voldoende aandacht en toezic

May 12, 2014 by Daan Visser

Aan mijn hond is duidelijk te merken dat hij goed wordt behandeld en dus graag mee wil. Het is een prettig gevoel dat hij voldoende aandacht en toezicht krijgt omdat Floortje er duidelijk voor staat per wandeling niet een groot aantal honden mee te nemen. Zodat elke hond met alle nodige aandacht kan worden begeleid, voor mij een rustig en veilig gevoel, ik weet zeker dat het goed gaat met mijn hond als ik weg ben!


Via mijn buren die ook een hond hebben ben ik bij Floortje terecht gekomen. Toen ik haar ontmoette kreeg ik er al direct een goed gevoel bij. Ik ben m

Apr 29, 2014 by Josine van Schagen

Via mijn buren die ook een hond hebben ben ik bij Floortje terecht gekomen. Toen ik haar ontmoette kreeg ik er al direct een goed gevoel bij. Ik ben met haar mee gaan wandelen en ik vond het bewonderend hoe ze op een hele rustige en positieve manier de roedel onder controle houdt. Onze hond wandelt nu een aantal keren per week mee en het gaat erg goed. Ik waardeer het enorm dat ze de tijd voor je neemt en veel energie steekt in de honden, als het nodig is gaat ze ook met de hond alleen aan de slag om te oefenen zodat er geen problemen kunnen ontstaan tijdens de roedelwandeling. En ze neemt de moeite voor je om even langs te komen om te bespreken hoe het allemaal verloopt, ze is eerlijk en heeft vaak goede tips voor je. Ik ben zeer tevreden.


Gezellige betrouwbare uitlaatservice !! Altijd een groot feest voor onze Dais wanneer ze weer mee mag. Zeker aan te raden.

Dec 08, 2013 by Rudy Berends

Gezellige betrouwbare uitlaatservice !! Altijd een groot feest voor onze Dais wanneer ze weer mee mag. Zeker aan te raden.


Ik kwam Floortje regelmatig tegen in het bos met haar roedel als ik met mijn hond ging wandelen. Onze hond had het altijd zo leuk met de groep waardoo

Dec 06, 2013 by Sandra

Ik kwam Floortje regelmatig tegen in het bos met haar roedel als ik met mijn hond ging wandelen. Onze hond had het altijd zo leuk met de groep waardoor ik meestal een stuk met haar mee ging wandelen. Haar honden gedroegen zich vanaf het begin af aan heel vriendelijk naar onze hond en er hangt een hele positieve sfeer in haar groepje. Ze kreeg echt maatjes in de groep en toen hebben we besloten onze hond 1 keer per week mee te laten wandelen. Niet omdat dit echt nodig is want ik werk aan huis maar gewoon als uitje voor onze lieve schat want we vinden dat ze dat wel verdient. Ik ben zeer tevreden en het is fijn om Floortje nu ook in te kunnen zetten op de dagen waarop mijn agenda helemaal is vol gepland.


Ik heb voor deze uitlaatservice gekozen omdat deze niet met abonnementen of strippenkaarten werkt. Ik werk namelijk vrij onregelmatig waardoor vaste d

Jun 29, 2013 by Daan Hildering

Ik heb voor deze uitlaatservice gekozen omdat deze niet met abonnementen of strippenkaarten werkt. Ik werk namelijk vrij onregelmatig waardoor vaste dagen voor mij niet gunstig zouden zijn. Nu kan ik Floortje gewoon bellen als het nodig is en dan kan de hond lekker mee wandelen. Ik vind het ook leuk dat ze me altijd laat weten hoe mijn hond het heeft gehad. Als ik voor werk naar het buitenland moet dan gaat hij bij Floortje logeren en daar heeft hij het erg naar zijn zin.


Te gekke uitlaatservice voor Jussie. Het is duidelijk aan hem te zien dat hij het helemaal het einde vindt om mee te gaan. Een wandeling met mij vind

Jun 29, 2013 by Gerda

Te gekke uitlaatservice voor Jussie. Het is duidelijk aan hem te zien dat hij het helemaal het einde vindt om mee te gaan. Een wandeling met mij vind hij ook erg leuk maar toch kan ik echt niet concurreren met Floortje en de groep. Ik vind het ook heel fijn hoe zorgzaam en professioneel ze werkt, de honden zijn bij haar echt in goede handen. Ze kan je ook hele goede tips geven en ze stuurt regelmatig leuke foto's en video's van alle belevenissen. Aanrader!!


Mijn hond wandelt al een jaar mee met Floortje en hij heeft het daar echt heel erg naar zijn zin. Als hij Floortje aan hoort komen is hij al helemaal

Mar 08, 2013 by Lisa

Mijn hond wandelt al een jaar mee met Floortje en hij heeft het daar echt heel erg naar zijn zin. Als hij Floortje aan hoort komen is hij al helemaal door het dolle heen en dat heeft hij bij niemand anders. Hij heeft door de uitlaatservice ook meer zelfvertrouwen gekregen want hij was voorheen altijd erg verlegen naar andere honden. Ik ben heel blij met Floortje, ze is heel erg behulpzaam en betrokken. Ze zorgt voor je hond alsof het haar eigen hond is. Ook haar flexibiliteit stel ik altijd enorm op prijs.


Hondenuitlaatservice 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Netherlands 5.0 5.0 9 9 Sinds een aantal jaren wandelt onze hond met Floortje. Het is heel waardevol om een betrouwbare oppas te hebben waar je op kunt terugvallen. Ik twijfel er geen moment aan of onze h