Joepie

Joepie

Hier kunt u beoordelingen lezen en plaatsen.

Wilt u een beoordeling schrijven over uw ervaring met deze uitlaatservice zorgt u dan a.u.b dat deze uit minimaal 5 regels bestaat. De bezoekers van deze site kunnen er dan degelijke informatie uit halen. Verder zijn de 3 belangrijkste regels voor het plaatsen van een beoordeling:

– Gebruik ten alle tijden de normale fatsoensregels. (ter beoordeling door de admin)
– Anonieme beoordelingen zijn niet toegestaan, meld altijd uw volledige (voor en achter) naam.
– Geef een geldig emailadres op zodat de beoordeling geverifieerd kan worden mocht daar aanleiding voor zijn.(wordt niet getoond)

Lees voordat u een beoordeling plaatst ook eerst de rest van de de regels !
Tevens vind u daar suggesties voor het schrijven van een beoordeling, zodat u onze bezoekers en hun honden daarmee maximaal van dienst kan zijn. Ze zullen u zeer erkentelijk zijn voor deze kleine bijdrage in het belang van de welzijn van hun hond.

Klik hier om uw beoordeling toe te voegen


Submit your review
* Required Field

Mijn hond Bo, een bastaard stafford gaat al ruim 6 jaar met Joepie uit laatservice mee.Als hij het busje de straat in hoort rijden staat hij al te k

Nov 03, 2017 by anneke heidema

Mijn hond Bo, een bastaard stafford gaat al ruim 6 jaar met Joepie uit laatservice mee.
Als hij het busje de straat in hoort rijden staat hij al te kwispelen bij de deur, zo leuk vindt hij het om mee te gaan.
Ook het logeren bij Natasja, de eigenaresse van Joepie, is een feestje.
Echt een aanrader.


Ik ben 10 jaar geleden Hondenuitlaatservice Joepie gestart met een grote passie. En nog steeds doe ik het met alle liefde.Inmiddels is het bedrijf g

Nov 01, 2017 by Joepie

Ik ben 10 jaar geleden Hondenuitlaatservice Joepie gestart met een grote passie. En nog steeds doe ik het met alle liefde.
Inmiddels is het bedrijf gegroeid met 3 franchisenemers. Helaas was er een bij die het niet zo nauw nam met de verkeersregels. Zie onderstaande reacties. Gelukkig is deze dame niet meer werkzaam bij Joepie. En zijn er alleen nog dames werkzaam met een groot dierenhart en die zich ook netjes gedragen in het verkeer.


Klopt dat deze mensen als een debiel rijden. Ik ben vrachtauto chauffeur gevaarlijke stoffen en moest vol in de remmen op de A15 om een aanrijding te

Jul 28, 2016 by ruud

Klopt dat deze mensen als een debiel rijden. Ik ben vrachtauto chauffeur gevaarlijke stoffen en moest vol in de remmen op de A15 om een aanrijding te voorkomen. LEVENSGEVAARLIJK. ik moest met mijn tankauto vol in de remmen.


NIET GEBRUIKEN: AFRADER!Gisteren op 30-3-2016 om 12:20 uur liet ik mijn hond uit en zag ik een Opel Vivaro bestelbus met hoge snelheid op de Vondelw

Mar 31, 2016 by Anita

NIET GEBRUIKEN: AFRADER!
Gisteren op 30-3-2016 om 12:20 uur liet ik mijn hond uit en zag ik een Opel Vivaro bestelbus met hoge snelheid op de Vondelweg rijden. Veel te hard, dat het gewoon opviel. Dat was de bus van Joepie hondenuitlaatservice, met fikse beschadigingen en deuken bij de deuren aan de bestuurderskant. Je hoeft geen detective te zijn om te bedenken hoe dat gekomen is als je zo achterlijk rijdt. Ook de rotonde werd veel te hard genomen en op de Warande ter hoogte van de Brussestraat werd hard geremd. Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik even later de vrouw van Joepie, met een heel boos gezicht, een Beagle-achtig hondje naar die beschadigde Joepie bestelbus trok (!)/sleurde en in de wagen deed. Het arme beestje had er duidelijk geen zin in. Tot mijn schok zaten daar ook al andere honden in. Mooi is dat, als je in goed vertrouwen je hond meegeeft en er wordt zo idioot gescheurd. Dat kan nooit goed zijn voor die honden en het lijkt me ook gevaarlijk voor andere weggebruikers. Om maar te zwijgen over zo'n chagrijnige vrouw die je hond uitlaat. En daar betaal je nog voor ook! Niet doen, afrader!!


Hondenuitlaatservice 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Netherlands 3.0 5.0 4 4 Mijn hond Bo, een bastaard stafford gaat al ruim 6 jaar met Joepie uit laatservice mee.Als hij het busje de straat in hoort rijden staat hij al te kwispelen bij de deur, zo leuk