Kwispel & Co

Kwispel & Co

Hier kunt u beoordelingen lezen en plaatsen.

Wilt u een beoordeling schrijven over uw ervaring met deze uitlaatservice zorgt u dan a.u.b dat deze uit minimaal 5 regels bestaat. De bezoekers van deze site kunnen er dan degelijke informatie uit halen. Verder zijn de 3 belangrijkste regels voor het plaatsen van een beoordeling:

– Gebruik ten alle tijden de normale fatsoensregels. (ter beoordeling door de admin)
– Anonieme beoordelingen zijn niet toegestaan, meld altijd uw volledige (voor en achter) naam.
– Geef een geldig emailadres op zodat de beoordeling geverifieerd kan worden mocht daar aanleiding voor zijn.

Lees voordat u een beoordeling plaatst ook eerst de rest van de de regels !
Tevens vind u daar suggesties voor het schrijven van een beoordeling, zodat u onze bezoekers en hun honden daarmee maximaal van dienst kan zijn. Ze zullen u zeer erkentelijk zijn voor deze kleine bijdrage in het belang van de welzijn van hun hond.

Klik hier om uw beoordeling toe te voegen


Submit your review
* Required Field

Kwispel en Co heb ik op aanraden van andere Uitlaatdiensten benaderd voor het uitlaten van mijn Husky dame Laika. Nicole heeft voor ze zou besluiten L

Aug 14, 2017 by Wouter Smit

Kwispel en Co heb ik op aanraden van andere Uitlaatdiensten benaderd voor het uitlaten van mijn Husky dame Laika. Nicole heeft voor ze zou besluiten Laika op te nemen in haar uitlaatgroep een leuk gesprek gevoerd waar ze uitgebreid de tijd neemt om de baas te leren kennen maar ook de hond zodat ze goed kan beoordelen of het gaat lukken in de groep. Daarna volgt de gratis proefwandeling. Om Nicole de kans te geven het allemaal in de groep te beoordelen. Gaat dat goed besluit je of je een 10 of 20 wandelingen kaart wilt hebben en wordt je hondje netjes volgens afspraak opgehaald uitgelaten en terug gebracht door Kwispel en Co. Wat ik het fijne vind aan Kwispel en Co is het Super contact dat ik heb met Nicole. En Kwispel TV. De regelmatig terugkerende video impressie van de wandelingen. Heel leuk om te zien hoe goed het gaat in de groep. Natuurlijk ook om je eigen hond te zien genieten. Verder groot pluspunt, De groep is klein. Je hond gaat niet mee met 10 andere honden achterin een bestelbus om op een veldje losgelaten te worden. Nicole gaat naar het bos en lekker wandelen. Ik ben helemaal tevereden met Kwispel en Co. Waarom kon ik geen 6 sterren geven?


Hondenuitlaatservice 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Netherlands 5.0 5.0 1 1 Kwispel en Co heb ik op aanraden van andere Uitlaatdiensten benaderd voor het uitlaten van mijn Husky dame Laika. Nicole heeft voor ze zou besluiten Laika op te nemen in haar uitla