Lassie Berkel

Lassie Berkel

Hier kunt u beoordelingen lezen en plaatsen.

Wilt u een beoordeling schrijven over uw ervaring met deze uitlaatservice zorgt u dan a.u.b dat deze uit minimaal 5 regels bestaat. De bezoekers van deze site kunnen er dan degelijke informatie uit halen. Verder zijn de 3 belangrijkste regels voor het plaatsen van een beoordeling:

– Gebruik ten alle tijden de normale fatsoensregels. (ter beoordeling door de admin)
– Anonieme beoordelingen zijn niet toegestaan, meld altijd uw volledige (voor en achter) naam.
– Geef een geldig emailadres op zodat de beoordeling geverifieerd kan worden mocht daar aanleiding voor zijn.(wordt niet getoond)

Lees voordat u een beoordeling plaatst ook eerst de rest van de de regels !
Tevens vind u daar suggesties voor het schrijven van een beoordeling, zodat u onze bezoekers en hun honden daarmee maximaal van dienst kan zijn. Ze zullen u zeer erkentelijk zijn voor deze kleine bijdrage in het belang van de welzijn van hun hond.

Klik hier om uw beoordeling toe te voegen


Submit your review
* Required Field

In juli 2015 is onze hondje een aantal keren naar Lassie geweest. Wij zijn niet tevreden over Lassie. We wilden een keer naar binnen gaan om het verbl

Jul 15, 2015 by Robert

In juli 2015 is onze hondje een aantal keren naar Lassie geweest. Wij zijn niet tevreden over Lassie. We wilden een keer naar binnen gaan om het verblijf van de honden te bekijken en de toegang werd geweigerd. Ook was onze hond meerdere keren helemaal onder gepoept. De poep zat op haar rug. Ik vind het een hele vreemde gang van zaken wat daar binnen afspeelt .... en vind het maar een rare gang van zaken dat een klant niet mag kijken waar haar honden verblijven. Ik zou mijn hond daar zeker niet naar toe laten gaan en raad het een ieder ook af.


sinds 2012 gaat mijn hond robbie naar lassie, en heeft het blijkbaar erg naar zijn zin daar. want als ik hem breng met de auto, dan gaat robbie helema

Dec 05, 2013 by otto

sinds 2012 gaat mijn hond robbie naar lassie, en heeft het blijkbaar erg naar zijn zin daar. want als ik hem breng met de auto, dan gaat robbie helemaal los,als ik daar aankom. wil hij dan zo snel mogelijk naar binnen. hij is dan bijna niet te houden aan de riem. wat ik ook belangrijk vind,dat hij in een veilige mercedes bus vervoerd word. lassie heeft ook een verwarmde ruimte voor robbie en als het erg warm is buiten dan gaat de airco aan. wat ik ook merk is dat robbie beter luisterd naar mij sinds ik hem naar lassie breng. robbie was ook 7 kilo te zwaar. en doordat hij bij lassie op het land kan rennen en spelen met de andere honden. is hij het overgewicht kwijt geraakt ook is hij wat gespierder geworden en dat is natuurlijk veel beter dan dat robbie de hele dag moederziel alleen thuis is. en dan veel in zijn mand ligt. waardoor hij op latere leeftijd weer last van zijn gewrichten en spieren kan krijgen. ook zijn de tarieven uiterst scherp geprijsd. alle lof voor lassie!!!


Onze labrador gaat nu al 4 jaar naar Hondenuitlaatservice Lassie in Berkel & Rodenrijs. Onder de hoede van eigenaresse Conny en haar man vermaakt hij

Jan 20, 2013 by Bart en Anja

Onze labrador gaat nu al 4 jaar naar Hondenuitlaatservice Lassie in Berkel & Rodenrijs. Onder de hoede van eigenaresse Conny en haar man vermaakt hij zich uitstekend met zijn hondenvrienden. De aandacht die er is voor de honden, de wandelingen in de vrije natuur en de verbondenheid in de roedel is prachtig. Lassie heeft ook een eigen omsloten veld, waar de honden veilig met elkaar kunnen stoeien. Wel zo'n lekker idee. Wij raden Lassie vol vertrouwen aan! Lassie heeft een facebook-pagina met hele leuke foto's. http://www.facebook.com/lassieberkel
Bart en Anja


Al ruim 3 jaar breng ik iedere dinsdag en donderdag onze Vizsla "Tamor" bij Uitlaatservice Lassie voor de dagopvang. Dit naar volle tevredenheid van h

Aug 07, 2012 by Martijn Wijnmaalen

Al ruim 3 jaar breng ik iedere dinsdag en donderdag onze Vizsla "Tamor" bij Uitlaatservice Lassie voor de dagopvang. Dit naar volle tevredenheid van hond en baasjes. Het is mede te danken aan Conny en haar team dat Tamor zo sociaal is en met iedere hond goed overweg kan. Moe en voldaan haal ik 'm dan ook op aan het einde van de dag. En is hij bijna door zijn brokken heen, dan kun je deze ook bestellen bij Lassie. Kortom een uitlaatservice die ik iedereen kan aanraden!


Ik ben Lena Broer en ik heb stage gelopen bij Lassie. Ik heb het erg naar mijn zin gehad! Veel geleerd ook! De honden hebben het ook erg naar hun zin

Aug 07, 2012 by Lena

Ik ben Lena Broer en ik heb stage gelopen bij Lassie. Ik heb het erg naar mijn zin gehad! Veel geleerd ook! De honden hebben het ook erg naar hun zin bij Lassie! als hun baasjes de honden brengen of als we ze komen ophalen dan zie je aan de honden dat ze niets liever willen dan mee te gaan met het busje. Ook met uitlaten hebben ze het erg naar hun zin ze kunnen niet ophouden met achter elkaar aan rennen en spelen met elkaar. Ook als u hond niet gewend is met andere honden om te gaan dan is het juist een aanrader om u hond in te schrijven bij uitlaatservice Lassie. Omdat ze dan veel aandacht in u hond besteden en er alles aan doen dat u hond een sociale hond word! Gr. Lena


Onze Bas (poedel/terrier) gaf aan niet alleen te willen zijn, hij jankte de gehele dag. Zoeken naar een goede hondenopvang was niet makkelijk. Onze Ba

Aug 07, 2012 by Lia en Henk Lobbe

Onze Bas (poedel/terrier) gaf aan niet alleen te willen zijn, hij jankte de gehele dag. Zoeken naar een goede hondenopvang was niet makkelijk. Onze Bas is nogal schikkerig, hij schikt zelfs van een opvliegend boomblad. Lassie ving onze hond perfect op. Zij hebben veel tijd gestoken in het opbouwen van een vertrouwensband met onze hond en Basje is daar nu zo'n 6 jaar, 2 dagen in week, kind aan huis. Basje gaat er vrolijk naar toe, hij is veel socialer geworden en wij krijgen tips hoe om te gaan met de hond. Ook in de vakantie gaat Basje naar Lassie toe en kunnen wij met een gerust hart weg. Basje is nu 11 jaar en volgens onze dierenarts zo gezond als een vis. Dit mede door de brokjes die wij bij Lassie kopen, geheel biologisch en de liefde en zorg die Lassie aan onze hond besteed. Lassie is een bedrijf waar je als baasje op kan bouwen en geven elke hond een kans.


Sinds pup augustus 2011 komt Blizzard bij Lassie. De eerste kennismaking verliep heel vlot en geloof mij, Blizzard is in hun (Lassie's) harten geslote

Aug 07, 2012 by Blizzard Bandita Bokito of Ozz the Chiwafwaf

Sinds pup augustus 2011 komt Blizzard bij Lassie. De eerste kennismaking verliep heel vlot en geloof mij, Blizzard is in hun (Lassie's) harten gesloten. Voor onze chihuahua is het gewoon heel goed voor haar socialisatie en aangezien zij enig hond is, kan zij 2 dagen p/w geweldig vertoeven in de roedel. Kennis, tips en tools je kan bij Lassie voor alles terecht. De overdracht gaat altijd in harmonie, ook indien nodig wordt er afgestemd per sms. Ik kijk naar mijn hondje en ze gaat met veel plezier naar Lassie. Ze is gewoon een gelukkig hondje wat heel vrolijk tussen alle honden meewandelt. Blizzard gaat voor het eerst deze zomer op vakantie naar Lassie, zodat wij naar Lassi Kefalonia kunnen vliegen. Dat geeft een fijn, zorgeloos gevoel dat je je hond in goede handen achterlaat.


Wij zijn super blij met Lassie. Onze hond Scooby is hun "vakantie hond".......We laten haar met een gerust hart een paar weken per jaar ook een fijne

Aug 07, 2012 by Patricia baasje van Scooby

Wij zijn super blij met Lassie. Onze hond Scooby is hun "vakantie hond".......We laten haar met een gerust hart een paar weken per jaar ook een fijne vakantie beleven! Ze gaat dan lekker met d andere honden mee naar het bos. We merken aanScooby dat ze het daar reuze naar haar zin heeft!


Onze hond gaat al vele jaren met plezier met Lassie mee. Lekker wandelen en snuffelen in het Bergsche Bos. Lassie is betrouwbaar, klantgericht en flex

Aug 07, 2012 by Esther

Onze hond gaat al vele jaren met plezier met Lassie mee. Lekker wandelen en snuffelen in het Bergsche Bos. Lassie is betrouwbaar, klantgericht en flexibel. Een aanrader voor alle hondenbezitters in Lansingerland die niet iedere dag uitgebreid met hun hond kunnen wandelen.


Porsche komt al sinds hij 14 weken oud is bij Lassie. Hij heeft het erg naar zijn zin en de dagen bij Lassie hebben echt bijgedragen aan zijn socialis

Aug 07, 2012 by Porsche en zijn baasje

Porsche komt al sinds hij 14 weken oud is bij Lassie. Hij heeft het erg naar zijn zin en de dagen bij Lassie hebben echt bijgedragen aan zijn socialisatie, aangezien Lassie een stabiele roedel heeft. Omdat Porsche een windhond is kan hij niet zomaar los lopen, dit is bij veel uitlaatservices een probleem. Maar Lassie heeft hiervoor de ultieme uitkomst: hun eigen omheinde weide! Dus Porsche kan naar hartelust rennen zonder dat ik bang hoef te zijn dat hij weg loopt. Lassie is altijd erg flexibel en erg klantgericht (uitlaatservice, dag- én vakantie opvang!) Hopelijk kunnen we nog lang bij Lassie blijven! Groeten van Porsche en zijn baasje.


Hondenuitlaatservice 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Netherlands 4.7 5.0 12 12 In juli 2015 is onze hondje een aantal keren naar Lassie geweest. Wij zijn niet tevreden over Lassie. We wilden een keer naar binnen gaan om het verblijf van de honden te bekijken
Page:
12