Pathome

Hier kunt u beoordelingen lezen en plaatsen.

Wilt u een beoordeling schrijven over uw ervaring met deze uitlaatservice zorgt u dan a.u.b dat deze uit minimaal 5 regels bestaat. De bezoekers van deze site kunnen er dan degelijke informatie uit halen. Verder zijn de 3 belangrijkste regels voor het plaatsen van een beoordeling:

– Gebruik ten alle tijden de normale fatsoensregels. (ter beoordeling door de admin)
– Anonieme beoordelingen zijn niet toegestaan, meld altijd uw volledige (voor en achter) naam.
– Geef een geldig emailadres op zodat de beoordeling geverifieerd kan worden mocht daar aanleiding voor zijn.(wordt niet getoond)

Lees voordat u een beoordeling plaatst ook eerst de rest van de de regels !
Tevens vind u daar suggesties voor het schrijven van een beoordeling, zodat u onze bezoekers en hun honden daarmee maximaal van dienst kan zijn. Ze zullen u zeer erkentelijk zijn voor deze kleine bijdrage in het belang van de welzijn van hun hond.

Klik hier om uw beoordeling toe te voegen


Submit your review
* Required Field

P@thome is een professioneel samengesteld team. Door de opleiding van de diverse medewerkers is de kennis van dieren zeer breed, dit zie je terug in h

Aug 11, 2012 by Pascal van der Ploeg

P@thome is een professioneel samengesteld team. Door de opleiding van de diverse medewerkers is de kennis van dieren zeer breed, dit zie je terug in hun werkwijze. Naast de brede kennis die zij hebben, werkt het personeel met zeer veel enthousiasme en passie. Onze dieren zijn altijd heel blij als P@thome ze weer komt verzorgen of uitlaten!


Hondenuitlaatservice 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Netherlands 5.0 5.0 1 1 P@thome is een professioneel samengesteld team. Door de opleiding van de diverse medewerkers is de kennis van dieren zeer breed, dit zie je terug in hun werkwijze. Naast de brede k