Snuffel en Snuit

Snuffel en Snuit

Hier kunt u beoordelingen lezen en plaatsen.

Wilt u een beoordeling schrijven over uw ervaring met deze uitlaatservice zorgt u dan a.u.b dat deze uit minimaal 5 regels bestaat. De bezoekers van deze site kunnen er dan degelijke informatie uit halen. Verder zijn de 3 belangrijkste regels voor het plaatsen van een beoordeling:

– Gebruik ten alle tijden de normale fatsoensregels. (ter beoordeling door de admin)
– Anonieme beoordelingen zijn niet toegestaan, meld altijd uw volledige (voor en achter) naam.
– Geef een geldig emailadres op zodat de beoordeling geverifieerd kan worden mocht daar aanleiding voor zijn.(wordt niet getoond)

Lees voordat u een beoordeling plaatst ook eerst de rest van de de regels !
Tevens vind u daar suggesties voor het schrijven van een beoordeling, zodat u onze bezoekers en hun honden daarmee maximaal van dienst kan zijn. Ze zullen u zeer erkentelijk zijn voor deze kleine bijdrage in het belang van de welzijn van hun hond.

Klik hier om uw beoordeling toe te voegen


Submit your review
* Required Field

Onze hond JIP gaat al ruim 11 jaar mee met Maeyke en dit tot onze grote tevredenheid en die van onze JIP. Maeyke is een deskundige, trouwe uitlaatserv

Mar 11, 2013 by Nora van Delft

Onze hond JIP gaat al ruim 11 jaar mee met Maeyke en dit tot onze grote tevredenheid en die van onze JIP. Maeyke is een deskundige, trouwe uitlaatservice. Heel blij zijn we dan ook dat de honden in een omheind bos worden uitgelaten. Het negatieve verhaal verbaast ons zeer, dit kunnen wij ons niet voorstellen van een zo'n grote dierenliefhebber als Maeyke. Wij hopen dat Jip nog jaren mee kan gaan met Maeyke.


Al vele jaren ben ik een zeer tevreden klant van de snuffelende snuit.Mijn hond ziet mij niet meer staan als maeyke er aan komt. Haar betrokkenheid bi

Mar 07, 2013 by erik

Al vele jaren ben ik een zeer tevreden klant van de snuffelende snuit.Mijn hond ziet mij niet meer staan als maeyke er aan komt. Haar betrokkenheid bij zowel haar klanten als de honden is geweldig.Ze heeft echt een hart voor dieren . De snuffelende snuit staat hier in de omgeving als zeer goed aangeschreven en ik kan dat zeker beamen.


Mijn hondjes gaan al jaren mee met deze hondenuitlaatservice en ik ben zeer tevreden over Maeyke. Zij is zeer deskundig en zeer bekwaam met de honden

Mar 07, 2013 by Saskia

Mijn hondjes gaan al jaren mee met deze hondenuitlaatservice en ik ben zeer tevreden over Maeyke. Zij is zeer deskundig en zeer bekwaam met de honden die zij uitlaat voor diverse mensen. Mijn hondjes zijn nog nooit met een schrammetje thuisgekomen! Onderstaand verhaal verbaast mij daarom ten zeerste.


In woon in Gerwen waar Mayeke Alons met haar hondenuitlaatservice een uitlaatterrein halverwege het bospad, waar wij aan wonen, heeft.Zij heeft vorig

Aug 11, 2012 by alice rijk

In woon in Gerwen waar Mayeke Alons met haar hondenuitlaatservice een uitlaatterrein halverwege het bospad, waar wij aan wonen, heeft.
Zij heeft vorig jaar in dit korte stukje straat 3 honden aangereden met haar bus en is hiervoor geen enkele keer gestopt.
Zij is hierop door mij en de andere buurtbewoners aangesproken maar weigerde een fatsoenlijk gesprek aan te gaan.
Zij stort ook puin op het bospad. Dit heeft zij op bevel van de gemeente nuenen moeten verwijderen. Daarna is opnieuw puin gestort en bedekt met zaagsel.
Hier in de buurt zien we haar liever gaan dan komen!


Hondenuitlaatservice 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Netherlands 4.0 5.0 4 4 Onze hond JIP gaat al ruim 11 jaar mee met Maeyke en dit tot onze grote tevredenheid en die van onze JIP. Maeyke is een deskundige, trouwe uitlaatservice. Heel blij zijn we dan ook