Meest Recente Beoordelingen

Zoekt u de beoordelingen van een specifieke uitlaatservice ?
Klik dan op de link “beoordelingen” die bij de vermelding van die betreffende uitlaatservice staat. Hier leest u dan alle beoordelingen van die uitlaatservice. Als er beoordelingen zijn geplaatst dan ziet u altijd de bovenste 2 gedeeltelijk al bij de vermelding staan. Staan er geen korte voorbeelden bij, dan zijn er voor die uitlaatservice helaas nog geen beoordelingen geplaatst.

Een voorbeeld:

Hondenspeeltuin Bergse Beestenboel, Website.
– Prijs: 7.50 – 9.20 euro
– Wandeling: 1 uur
– Individueel mogelijk
– Regio: Raamsdonksveer, Oosterhout, Geertruidenberg, Waspik, Made.
Beoordelingen <——-

De Bergse Beestenboel is in een woord: geweldig. Wat zij allemaal doen en hoe lief ze zijn, fantastisch. Ik ben ...

Feb 01, 2014 by Fliesta van der Goes

De Bergse Beestenboel is in een woord: geweldig. Wat zij allemaal doen en hoe lief ze zijn, fantastisch. Ik ben ...


Onze Dalmatiër Brunette gaat al ruim een jaar met heel veel plezier wekelijks naar de Bergse Beestenboel. ...

Aug 06, 2013 by Cora Leonard

Onze Dalmatiër Brunette gaat al ruim een jaar met heel veel plezier wekelijks naar de Bergse Beestenboel.
...


Hondenuitlaatservice 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Netherlands 4.8 5.0 25 25 De Bergse Beestenboel is in een woord: geweldig. Wat zij allemaal doen en hoe lief ze zijn, fantastisch. Ik ben gepensioneerd, dus wandel ik veel met Kimo, ieder dag. Maar vrijdags


De 20 meest recent geplaatste beoordelingen:

Via een collega, die zeer tevreden is over Maud, ben ik in contact gekomen met Maud. Het kennismakingsgesprek was erg prettig en duidelijk. Onze labra

Jun 12, 2018 by Annet

Via een collega, die zeer tevreden is over Maud, ben ik in contact gekomen met Maud. Het kennismakingsgesprek was erg prettig en duidelijk. Onze labrador Saartje gaat nu al ruim twee jaar met Maud mee, en heeft hier onwijs veel plezier in. Saartje is iedere keer weer enthousiast en ze komt voldaan weer thuis. Maud stuurt met regelmaat foto's en filmpjes, erg leuk om te zien. Maud is duidelijk en tijdig in haar communicatie, betrouwbaar, goed bereikbaar en flexibel. Voor ons de ideale uitlaatservice!
meer


Bertine is een echte dierenliefhebber en dat merk je aan alles! Mijn hond komt vrolijk, blij en moe terug van zijn wandeling en je merkt dat hij het f

May 22, 2018 by Linda Geerlings

Bertine is een echte dierenliefhebber en dat merk je aan alles! Mijn hond komt vrolijk, blij en moe terug van zijn wandeling en je merkt dat hij het fijn heeft gehad. Dat is een heel fijn en geruststellend gevoel 🙂
Ik kan Bertine van harte aanbevelen voor uw viervoeters!
meer


Onze heidewachtel gaat al bijna 2 jaar met Maud mee. De keren dat wij thuis als hij wordt opgehaald heeft hij geen oog meer voor de baasjes en wil hij

May 14, 2018 by F.

Onze heidewachtel gaat al bijna 2 jaar met Maud mee. De keren dat wij thuis als hij wordt opgehaald heeft hij geen oog meer voor de baasjes en wil hij alleen nog maar de bus in: heerlijk erop uit met Maud!
Maud is vrolijk, enthousiast, goed bereikbaar en super flexibel. Onze hond gaat op afwisselende dagen mee, dat is nooit een probleem en met last-minute verzoekjes weet Maud altijd wel raad!
meer


Niks fijner dan dinsdag en donderdag Met Maud Mee, hij weet precies wanneer ze komt en ligt vol ongeduld te wachten. Maud komt altijd weer vol energie

May 09, 2018 by Mariëlle

Niks fijner dan dinsdag en donderdag Met Maud Mee, hij weet precies wanneer ze komt en ligt vol ongeduld te wachten. Maud komt altijd weer vol energie en enthousiasme onze hond ophalen en aan het einde van de ochtend krijgen we weer een vermoeide, maar gelukkig hond thuis die heerlijk heeft lopen ravotten in de duinen en soms het strand. Ik sluit mij helemaal aan bij de beoordeling hieronder, Maud is punctueel, komt afspraken na en is flexibel. Soms laat ze een geschreven berichtje achter en het is leuk om soms foto's te ontvangen van al die enthousiast spelende honden. Wij zouden ons geen betere uitlaatservice voor onze hond kunnen wensen!
meer


Maud is prettig, flexibel en communiceert goed. Onze jachthond Loutje gaat al 1,5 jaar lang, 2 keer per week met haar mee. Bevalt hem en ons prima, we

May 09, 2018 by Fé Rietbergen

Maud is prettig, flexibel en communiceert goed. Onze jachthond Loutje gaat al 1,5 jaar lang, 2 keer per week met haar mee. Bevalt hem en ons prima, we gaan lekker zo door!
meer


Jacqueline is echt een topvrouw en een lieverd voor mijn hond Bello, een kruising Newfoundlander x Samojeed. Hij wordt 3 x per week opgehaald om mee t

May 04, 2018 by Frances van Rumpt

Jacqueline is echt een topvrouw en een lieverd voor mijn hond Bello, een kruising Newfoundlander x Samojeed. Hij wordt 3 x per week opgehaald om mee te gaan met de hondenuitlaatservice. Zodra Jacqueline binnen komt is Bello superblij en niet meer te houden. Dit zegt genoeg over hoeveel liefde zij geeft en hoeveel Bello het naar zijn zin heeft. Het geeft mij een fijn gevoel dat wanneer ik op mijn werk zit, Bello veel plezier maakt bij Jady. Daarnaast is het ook fantastisch dat ze zoveel foto's en video's plaatst van haar wandelingen en ik mijn blije Bello ook nog kan zien als ik aan het werk ben! Ben je op zoek naar een goede, lieve en betrokken hondenoppas? Dan is Jady degene die je zoekt!
meer


Onze Vizsla Tibbe gaat één keer per week Met Maud Mee! Hij vindt het heerlijk! Tijdens de lange wandelingen kan hij al zijn energie kwijt en lekker

May 03, 2018 by Sandra

Onze Vizsla Tibbe gaat één keer per week Met Maud Mee! Hij vindt het heerlijk! Tijdens de lange wandelingen kan hij al zijn energie kwijt en lekker spelen met de andere honden. Wij zijn ook heel blij met Maud. Ze is punctueel, komt alle afspraken na en is flexibel. Maar het belangrijkste is dat ze duidelijk plezier heeft in het werk en dol is op de honden. Ze kijkt goed naar de hond en in welke groep deze het beste past. Ook stuurt ze regelmatig fotootjes van het uitlaten. Kortom, wij zouden Met Maud Mee aan iedereen aanraden!
meer


Sinds onze rhodesian ridgeback 20 weken oud is, is hij 'hond-aan-huis' bij Jady! Vreselijk blij om bij zijn oppas te logeren en weer ozoblij om thuis

May 02, 2018 by Mandy

Sinds onze rhodesian ridgeback 20 weken oud is, is hij 'hond-aan-huis' bij Jady! Vreselijk blij om bij zijn oppas te logeren en weer ozoblij om thuis te komen. Als hij bij Jady is geweest, krijgen we altijd een super kalme hond terug. Volledig in balans, glanzende vacht, fit, vrolijk en blij. Op de filmpjes die Jady dagelijks post, heeft hij zichtbaar plezier. Kortom een lieve, betrouwbare en zeer bekwame oppas voor je trouwe viervoeter!
meer


sinds nu ongeveer bijna een jaar ,vertrouwen wij onze cockerspaniel Lewis wekelijks aan Maud toe ,dit is ontstaan door gezondheidsklachten van ons bei

May 02, 2018 by Kees en Ineke Fontijn

sinds nu ongeveer bijna een jaar ,vertrouwen wij onze cockerspaniel Lewis wekelijks aan Maud toe ,dit is ontstaan door gezondheidsklachten van ons beiden ,Lewis hoeft haar naam maar te horen en hij is al blij ,geweldig vind hij het ,dus wij ook ,wij zijn beiden opgeknapt maar dit plezier nemen wij hem niet meer af !
meer


Altijd maar dan ook altijd komen Joe & Sam, onze 2 cocker spaniels blij terug van hun wandeltour met Maud. Maud is lief, leuk en zorgzaam...wij zijn a

May 02, 2018 by claire mura

Altijd maar dan ook altijd komen Joe & Sam, onze 2 cocker spaniels blij terug van hun wandeltour met Maud. Maud is lief, leuk en zorgzaam...wij zijn allemaal gelukkig met Maud (mee)!
meer


Lola, onze kooiker, en dat is niet het gemakkelijkste hondje dat er is, gaat alweer meer dan een jaar mee met Maud. Ze vindt het top en is gek op Maud

May 02, 2018 by Claartje

Lola, onze kooiker, en dat is niet het gemakkelijkste hondje dat er is, gaat alweer meer dan een jaar mee met Maud. Ze vindt het top en is gek op Maud. Maud maakt mooie lange wandelingen en is een zeer toegewijde en professionele uitlater. We zijn heel erg blij met haar.
meer


Wij zijn super blij dat wij hondenoppas Jady hebben gevonden. Koda gaat sinds dat hij 3,5 maand is, 3 dagen in de week bij Jady in de dag opvang. Voor

May 01, 2018 by Rene

Wij zijn super blij dat wij hondenoppas Jady hebben gevonden. Koda gaat sinds dat hij 3,5 maand is, 3 dagen in de week bij Jady in de dag opvang. Voor hem is dat een groot feest en is altijd super enthousiast als wij hem brengen. Jacqueline post diezelfde dag nog veel leuke foto’s van de wandelingen op haar besloten FB groep zodat we gelijk kunnen zien hoe het Koda is vergaan. Jacqueline gaat ontzettend leuk om met de honden. Wij hadden na ons intake gesprek met haar ook meteen een goed gevoel en wij vertrouwen onze Koda haar volledig toe. Koda is onze eerste hond en vinden het heel fijn dat we ook altijd met vragen bij Jacqueline terecht kunnen. Ook haar vakantie opvang is fantastisch. Tijdens onze wintersport vakantie in de Krokus konden we met een gerust hart Koda bij hondenoppas Jady achterlaten waar hij het prima naar zijn zin had gezien de foto’s en video’s die we gewhatsappt kregen. Dus wat ons betreft een hele goede aanrader voor hondenoppas Jady 🙂 🙂 :).
meer


Vorige maand onze Labrador Max een weekendje laten logeren ging geweldig na twee keer proefslapen. De eerste keer was het piepende zeehond haha. Ik zo

May 01, 2018 by Ingrid van der Veen

Vorige maand onze Labrador Max een weekendje laten logeren ging geweldig na twee keer proefslapen. De eerste keer was het piepende zeehond haha. Ik zou Max zoweer brengen ben erg tevreden. Top Jady
meer


Wij zijn super blij met hondenoppas Jady. Onze Gusto is vanaf 8 weken iedere donderdag een hele dag bij haar en soms ook dagen en nachten tussendoor.

Apr 30, 2018 by Evelien

Wij zijn super blij met hondenoppas Jady. Onze Gusto is vanaf 8 weken iedere donderdag een hele dag bij haar en soms ook dagen en nachten tussendoor. Gusto doet het super goed bij haar. Wij zouden niet weten wat we zonder haar moeten. Ze helpt bij de opvoeding, ze denkt mee met alles. Gusto is daar echt thuis. Wij zijn super blij met Jady. Ik zou het ook iedereen aanraden. Topper!!
meer


Jacqueline is een topper. Ze gaat echt voor haar honden. Het is voor Luna steeds weer een feest om naar Jady toe te gaan. Wandelingen in gebieden die

Apr 26, 2018 by Jeanette

Jacqueline is een topper. Ze gaat echt voor haar honden. Het is voor Luna steeds weer een feest om naar Jady toe te gaan. Wandelingen in gebieden die niet zo druk zijn ... Jacqueline die onze pup Luna nog eens de commando's goed bijbrengt, veel flexibiliteit in opvangmogelijkheden. Kortom; professionele opvang maar ook een echte hondenliefhebber in heel haar hart!
meer


Jady heeft mijn 13-jaar oude labrador Djinka weer een tweede leven gegeven. Ze had last van artrose en werd geveld door een kruisbandoperatie. Ze bewe

Apr 26, 2018 by Marieke

Jady heeft mijn 13-jaar oude labrador Djinka weer een tweede leven gegeven. Ze had last van artrose en werd geveld door een kruisbandoperatie. Ze beweegt moeilijk maar dankzij Jady is haar leven weer leuk. Kleine gropen, veel aandacht per hond en ook nog eens extra aandacht voor honden die dat nodig hebben - echt fantastisch. Jady maakt Djinka en mij ontzettend blij. Dankzij Jady heeft Djinka een gelukkige oude dag.
meer


Jacqueline is wat ons betreft de meest geweldige hondenoppas/uitlaatservice: zeer toegewijd, flexibel, hart voor haar werk, liefde voor onze 2 honden.

Apr 26, 2018 by Toine

Jacqueline is wat ons betreft de meest geweldige hondenoppas/uitlaatservice: zeer toegewijd, flexibel, hart voor haar werk, liefde voor onze 2 honden. Niet het meest makkelijke ras, Australische Herders, maar Jacq heeft de gave om hen de baas te zijn en daarbij door hen beiden geadoreerd te worden!!! JaDy is voor ons het enige adres waar wij onze 4voetige maatjes zonder zorgen achterlaten. Ook bijvoorbeeld vervoer: ruime bus met airco, maar vooral voor iedere hond een kennel ingebouwd: VEILIGHEID!! Nooit losse honden in de bus, lopen met kleine groepen, feeling met de honden, persoonlijk contact en indien gewenst professioneel advies (opleidingen gevolgd!!!). Van de max 5 sterren stemmen wij zes sterren: Jacq biedt méér dan allen dat...!!!
meer


Mijn hond ging met HUTV uit Alkmaar mee. In een week is hij 2 keer weggelopen. De tweede keer werd hem fataal. Ik geloof absoluut dat zij dit niet h

Apr 24, 2018 by Diana

Mijn hond ging met HUTV uit Alkmaar mee. In een week is hij 2 keer weggelopen. De tweede keer werd hem fataal.
Ik geloof absoluut dat zij dit niet had gewild, maar als de uitlaatdame met 9 honden en baby op haar buik- waar wij later achter kwamen- vraag ik mij af in welke mate je actie kan ondernemen als een hond wegloopt.
De samenwerking met Marjolein Glaser van HUTV had nog een vervelend staartje.
Wij kregen onze sleutel niet terug. Na 3 weken kreeg ik een berichtje dat zij dit met aangetekende post zou doen. Toen deze arriveerde in een dun envelopje , was de sleutel eruit gehaald. Ik heb direct de sloten moeten laten vervangen.
Echter wil Marjolein een deel van de kosten betalen. Ondanks de sleutelovereenkomst waarin staat dat zij verantwoordelijk is tot het bij de eigenaar in bezit is.
Van mij geen sterren dus.
meer


Voor onze Vizsla pup hebben wij veel rondgekeken en gevraagd voor uitlaat in Driebergen. Uiteindelijk kozen we voor Bello. De duurste van allemaal. Ma

Apr 12, 2018 by Baukje

Voor onze Vizsla pup hebben wij veel rondgekeken en gevraagd voor uitlaat in Driebergen. Uiteindelijk kozen we voor Bello. De duurste van allemaal. Maar het is het voor ons zeker waard, Anne is heel rustig met de honden. Ze neemt er niet te veel mee en heeft een afgeschermd gebied, perfect voor onze pup! Anne weet ontzettend veel over het gedrag van honden en bespreekt dit met je, waardoor je je hond echt beter keert kennen en begrijpen. Ook kregen we op ons verzoek hele praktische tips over voeding. Echt een betrouwbare aanrader.
meer


We waren altijd tevreden over Henk en Ilonka toen zij samen de honden uitlieten. De laatste maanden is Henk er mee gestopt en doet Ilonka het alleen.

Apr 12, 2018 by Kristel en Igor

We waren altijd tevreden over Henk en Ilonka toen zij samen de honden uitlieten. De laatste maanden is Henk er mee gestopt en doet Ilonka het alleen. Twee weken geleden werd ik door Ilonka gebeld dat zij tijdens de wandeling onze hond kwijt was geraakt. Ze was achter haar eigen hond aan gelopen die weg rende en toen ze terug kwam was onze hond weg. Die was blijkbaar een woonwijk in gelopen in Voorschoten waar onze hond de weg niet kent en waar ook auto's rijden. Mijn man is in de auto gestapt vanuit werk om naar Voorschoten te komen om mee te helpen zoeken. Toen hij daar aankwam, was Ilonka nergens meer te bekennen. Ze belde dat ze in haar bus was gestapt en weg was gegaan, om weer met een volgend groepje honden te gaan lopen. Daarbij onze hond dus gewoon achterlatend in een vreemd gebied waar hij aangereden had kunnen worden. Later ook geen telefoontje of appje met excuses of een gesprek dat het vervelend was hoe het gelopen is. Ze neemt haar telefoon niet meer op en reageert niet meer op berichten. Wij zullen onze hond in elk geval nooit meer meegeven met iemand met zo weinig verantwoordelijkheidsgevoel en weinig liefde voor dieren.
meer


Hondenuitlaatservice 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Netherlands 4.8 5.0 25 25 De Bergse Beestenboel is in een woord: geweldig. Wat zij allemaal doen en hoe lief ze zijn, fantastisch. Ik ben gepensioneerd, dus wandel ik veel met Kimo, ieder dag. Maar vrijdags

De best beoordeelde hondenuitlaatservices zijn:

1) De Bergse Beestenboel uit de Regio: Raamsdonksveer, Oosterhout, Geertruidenberg, Waspik, Made.
2) Stapvoets uit de Regio: Schiedam, Vlaardingen, Maassluis & Maasland.
3) Chocolobo uit de Regio: Heerhugowaard.
en Lassie Berkel uit de Regio: Rotterdam Hillegersberg, Schiebroek, Bleiswijk, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker.