Meest Recente Beoordelingen

Zoekt u de beoordelingen van een specifieke uitlaatservice ?
Klik dan op de link “beoordelingen” die bij de vermelding van die betreffende uitlaatservice staat. Hier leest u dan alle beoordelingen van die uitlaatservice. Als er beoordelingen zijn geplaatst dan ziet u altijd de bovenste 2 gedeeltelijk al bij de vermelding staan. Staan er geen korte voorbeelden bij, dan zijn er voor die uitlaatservice helaas nog geen beoordelingen geplaatst.

Een voorbeeld:

Hondenspeeltuin Bergse Beestenboel, Website.
– Prijs: 7.50 – 9.20 euro
– Wandeling: 1 uur
– Individueel mogelijk
– Regio: Raamsdonksveer, Oosterhout, Geertruidenberg, Waspik, Made.
Beoordelingen <——-

De Bergse Beestenboel is in een woord: geweldig. Wat zij allemaal doen en hoe lief ze zijn, fantastisch. Ik ben ...

Feb 01, 2014 by Fliesta van der Goes

De Bergse Beestenboel is in een woord: geweldig. Wat zij allemaal doen en hoe lief ze zijn, fantastisch. Ik ben ...


Onze Dalmatiër Brunette gaat al ruim een jaar met heel veel plezier wekelijks naar de Bergse Beestenboel. ...

Aug 06, 2013 by Cora Leonard

Onze Dalmatiër Brunette gaat al ruim een jaar met heel veel plezier wekelijks naar de Bergse Beestenboel.
...


Hondenuitlaatservice 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Netherlands 4.8 5.0 25 25 De Bergse Beestenboel is in een woord: geweldig. Wat zij allemaal doen en hoe lief ze zijn, fantastisch. Ik ben gepensioneerd, dus wandel ik veel met Kimo, ieder dag. Maar vrijdags


De 20 meest recent geplaatste beoordelingen:

Mijn hond Sammy gaat al jaren met veel plezier mee met Sofie van het Hondenbusje. Altijd op tijd, perfecte communicatie en gewoon een heel liefdevolle

Dec 10, 2018 by sanne

Mijn hond Sammy gaat al jaren met veel plezier mee met Sofie van het Hondenbusje. Altijd op tijd, perfecte communicatie en gewoon een heel liefdevolle service met echte aandacht voor mijn Sammy. Een aanrader!
meer


Superfijne uitlaatservice die erg flexibel is, een keertje extra of juist minder lopen is geen enkel probleem. Afspraken worden altijd netjes nagekome

Sep 29, 2018 by Jennifer

Superfijne uitlaatservice die erg flexibel is, een keertje extra of juist minder lopen is geen enkel probleem. Afspraken worden altijd netjes nagekomen en ik kan met een gerust hart naar mijn werk!
meer


Mevr Joosen van Baesjes heeft gedurende de tweede helft van aug 2018 op mijn katten gepast. Zij geeft de huissleutel niet meer terug. Ondanks vele ver

Sep 28, 2018 by Erik Rozendaal

Mevr Joosen van Baesjes heeft gedurende de tweede helft van aug 2018 op mijn katten gepast. Zij geeft de huissleutel niet meer terug. Ondanks vele verzoeken van mijn kant. Hierbij nogmaals mijn vraag: geef mijn huissleutel terug. Dit staat ook in de bepalingen van de sleutelovereenkomst.
Erik Rozendaal.
meer


Onze Ivan [ex griekse straathond] gaat al vanaf het moment dat wij hem naar nederland gehaald hebben mee. In het begin was hij bepaald niet de makkeli

Sep 12, 2018 by marcel frissen

Onze Ivan [ex griekse straathond] gaat al vanaf het moment dat wij hem naar nederland gehaald hebben mee. In het begin was hij bepaald niet de makkelijkste en in zijn pubertijd zeker niet. Toch hebben Henk en Ilonka het vertrouwen erin gehad dat het wel goed zou komen en hebben hem trouw altijd mee genomen. Wij, de baasjes en onze hond zijn heel blij met deze uitlaatservice, afspraken worden altijd na gekomen, als er een keer extra mee gelopen moet buiten het gewone schema is het nooit een punt en onze hond is in goede handen. Wij zijn zelf een paar keer mee geweest met wandelen en hebben zelf gezien hoe goed de honden het naar hun zin hebben en hoe er met ze wordt om gegaan. Geen verkeerd woord hierover, wij zijn zeer tevreden en dit al zo`n dikke drie jaar. Toppers
meer


Hier dan mijn kant van het verhaal. Zo eenvoudig zoals Kristel het beschrijft was het niet. Een andere hond, die wel vaker de benen probeerde te nem

Sep 12, 2018 by Ilonka

Hier dan mijn kant van het verhaal.
Zo eenvoudig zoals Kristel het beschrijft was het niet. Een andere hond, die wel vaker de benen probeerde te nemen ging er dus van door . Was overigens niet mijn eigen hond. De hond van Kristel is er in die jaren dat ze meegaat nog nooit weg gelopen.
Ik ging er vanuit dat ze me volgden , zoals ze altijd deed. Na ongeveer 2, 3 min had ik de andere hond te pakken . Echter zag ik de hond van Kristel nergens meer.
Zoals het verhaal van Kristel doet overkomen heb ik de honden ingeladen heb de baas gebeld en ben vertrokken. Zoals de meeste baasjes wel weten werk ik zo dus niet. Ik heb eerst het terrein meerder malen doorzocht toen ik haar daar niet vond ben ik gaan zoeken in de woonwijk. Daar heb ik nog mijn auto geparkeerd en ben nog gaan zoeken en roepen. Toen heb ik dus het baasje gebeld. Die moest vanuit Hoofddorp komen . Je moet begrijpen dat ik in de auto honden heb zitten die hebben gespeeld en gerend en graag naar huis willen + ik nog honden heb die thuis zitten te wachten waarvan de baasjes er vanuit gaan dat ik ze optijd uitlaat . Ik ben vervolgens de honden die in de buurt wonen naar huis gaan brengen en ben daarna nog gaan zoeken maar kon de hond helaas niet vinden . Ik heb de keus gemaakt om te vertrekken , met de gedachten dat de baas spoedig zou arriveren . Ik heb dit gemeld en mijn excuus aangeboden. Duidelijk heb ik voor Kristel de verkeerde keuze gemaakt. Via een app’je kreeg ik te horen dat ze de sleutel terug wilden
meer


Ongelooflijk, eerste keer dat de hond niet werd opgehaald, smoesjes. Maar ja dat kan. Bij de tweede keer heeft de hond dus de gehele dag thuis gezeten

Sep 07, 2018 by M van Gelder

Ongelooflijk, eerste keer dat de hond niet werd opgehaald, smoesjes. Maar ja dat kan. Bij de tweede keer heeft de hond dus de gehele dag thuis gezeten en is niet uitgelaten niet gegeten. En daarnaast ook erg vervelend er wordt niet gereageerd op telefoon en app vragen om contact te zoeken. Vertrouwen kwijt, klant kwijt. Eerste indruk was erg goed. Voegen de daden niet bij woorden. afrader
meer


Na lang zoeken voor een betrouwbaar adres voor onze lieve, stoere maar iets onzekere 3 jarige RR reu, hebben wij een topper gevonden in Francis. Vanaf

Aug 29, 2018 by inge

Na lang zoeken voor een betrouwbaar adres voor onze lieve, stoere maar iets onzekere 3 jarige RR reu, hebben wij een topper gevonden in Francis. Vanaf 1e moment was er een klik tussen Zhaka en Francis en na paar maal proef wandelen, geniet Zhaka nu van zijn wekelijks wandeling, want voor ons echt een gehele geruststelling is.
Wij zijn super tevreden en hebben alle vertrouwen!
meer


Bedankt Francis!! Wat een fijne service heb je geleverd!! Tijdens onze vakantie heeft Francis, tot onze volle tevredenheid, voor onze kat (Boskoopie)

Aug 27, 2018 by M. de Frankrijker

Bedankt Francis!! Wat een fijne service heb je geleverd!! Tijdens onze vakantie heeft Francis, tot onze volle tevredenheid, voor onze kat (Boskoopie) gezorgd (eten en aandacht). Zij deed dat met veel toewijding en verantwoordelijkheidsgevoel. Geregeld ontvingen we berichtjes al dan niet met foto’s over hoe het met onze kat ging. Erg prettig. Bij thuiskomst zag de kat er prima verzorgd en relaxed uit.
meer


Afgelopen week is onze 11 jarige teckel bij Francis ‘op vakantie’ geweest en ik ben super tevreden. Kreeg leuke appjes en filmpjes van onze spelen

Aug 19, 2018 by Melanie Verweij

Afgelopen week is onze 11 jarige teckel bij Francis ‘op vakantie’ geweest en ik ben super tevreden. Kreeg leuke appjes en filmpjes van onze spelende blije hond. Echt een aantader!! Een lieve betrouwbare oppas voor je huisdier!!
meer


Onze katten Marsh,Mellow & Pien lieten zich al snel aaien door Francis. Zij heeft met veel toewijding voor ze gezorgd en is met het warme weer zelfs o

Aug 02, 2018 by Jol van melick

Onze katten Marsh,Mellow & Pien lieten zich al snel aaien door Francis. Zij heeft met veel toewijding voor ze gezorgd en is met het warme weer zelfs ongevraagd nog extra langsgekomen.
Wij zijn erg tevreden, ze stuurde ook foto's naar ons door, Francis houdt zich aan gemaakte afspraken en is betaalbaar.
Zeker aan te bevelen!
meer


Wat een fantastische lieve mensen. Onze 3 honden zijn elke keer zo blij als de bus ze komt halen. Luxe bussen waar de honden veilig in worden vervoerd

Jul 26, 2018 by nicole

Wat een fantastische lieve mensen. Onze 3 honden zijn elke keer zo blij als de bus ze komt halen. Luxe bussen waar de honden veilig in worden vervoerd. Liedevolle en deskundige zorg. Ik ga met een gerust hart werken en op vakantie. Dank je wel Syllies
meer


Wij zijn super blij met Francis. Nu alweer een aantal weken onze nieuwe uitlaatservice voor onze hond Jip. Ze is betrouwbaar en lief voor Jip. Echt

Jul 17, 2018 by Trudy van Heijningen

Wij zijn super blij met Francis. Nu alweer een aantal weken onze nieuwe uitlaatservice voor onze hond Jip.
Ze is betrouwbaar en lief voor Jip.
Echt een aanrader!!
meer


Nog maar 1x van Francis haar diensten gebruik gemaakt en wij zijn enthousiast. Figo reageert goed en vol vertrouwen en was rustig toen wij thuiskwamen

Jul 17, 2018 by Ine Fase

Nog maar 1x van Francis haar diensten gebruik gemaakt en wij zijn enthousiast. Figo reageert goed en vol vertrouwen en was rustig toen wij thuiskwamen. We hebben vertrouwen in Francis. Voor herhaling vatbaar!!!
meer


Nog maar 1x van Francis haar diensten gebruik gemaakt en wij zijn enthousiast. Figo reageert goed en vol vertrouwen en was rustig toen wij thuiskwamen

Jul 16, 2018 by Ine Fase

Nog maar 1x van Francis haar diensten gebruik gemaakt en wij zijn enthousiast. Figo reageert goed en vol vertrouwen en was rustig toen wij thuiskwamen. We hebben vertrouwen in Francis. Voor herhaling vatbaar!!!
meer


Via een collega, die zeer tevreden is over Maud, ben ik in contact gekomen met Maud. Het kennismakingsgesprek was erg prettig en duidelijk. Onze labra

Jun 12, 2018 by Annet

Via een collega, die zeer tevreden is over Maud, ben ik in contact gekomen met Maud. Het kennismakingsgesprek was erg prettig en duidelijk. Onze labrador Saartje gaat nu al ruim twee jaar met Maud mee, en heeft hier onwijs veel plezier in. Saartje is iedere keer weer enthousiast en ze komt voldaan weer thuis. Maud stuurt met regelmaat foto's en filmpjes, erg leuk om te zien. Maud is duidelijk en tijdig in haar communicatie, betrouwbaar, goed bereikbaar en flexibel. Voor ons de ideale uitlaatservice!
meer


Bertine is een echte dierenliefhebber en dat merk je aan alles! Mijn hond komt vrolijk, blij en moe terug van zijn wandeling en je merkt dat hij het f

May 22, 2018 by Linda Geerlings

Bertine is een echte dierenliefhebber en dat merk je aan alles! Mijn hond komt vrolijk, blij en moe terug van zijn wandeling en je merkt dat hij het fijn heeft gehad. Dat is een heel fijn en geruststellend gevoel 🙂
Ik kan Bertine van harte aanbevelen voor uw viervoeters!
meer


Onze heidewachtel gaat al bijna 2 jaar met Maud mee. De keren dat wij thuis als hij wordt opgehaald heeft hij geen oog meer voor de baasjes en wil hij

May 14, 2018 by F.

Onze heidewachtel gaat al bijna 2 jaar met Maud mee. De keren dat wij thuis als hij wordt opgehaald heeft hij geen oog meer voor de baasjes en wil hij alleen nog maar de bus in: heerlijk erop uit met Maud!
Maud is vrolijk, enthousiast, goed bereikbaar en super flexibel. Onze hond gaat op afwisselende dagen mee, dat is nooit een probleem en met last-minute verzoekjes weet Maud altijd wel raad!
meer


Niks fijner dan dinsdag en donderdag Met Maud Mee, hij weet precies wanneer ze komt en ligt vol ongeduld te wachten. Maud komt altijd weer vol energie

May 09, 2018 by Mariëlle

Niks fijner dan dinsdag en donderdag Met Maud Mee, hij weet precies wanneer ze komt en ligt vol ongeduld te wachten. Maud komt altijd weer vol energie en enthousiasme onze hond ophalen en aan het einde van de ochtend krijgen we weer een vermoeide, maar gelukkig hond thuis die heerlijk heeft lopen ravotten in de duinen en soms het strand. Ik sluit mij helemaal aan bij de beoordeling hieronder, Maud is punctueel, komt afspraken na en is flexibel. Soms laat ze een geschreven berichtje achter en het is leuk om soms foto's te ontvangen van al die enthousiast spelende honden. Wij zouden ons geen betere uitlaatservice voor onze hond kunnen wensen!
meer


Maud is prettig, flexibel en communiceert goed. Onze jachthond Loutje gaat al 1,5 jaar lang, 2 keer per week met haar mee. Bevalt hem en ons prima, we

May 09, 2018 by Fé Rietbergen

Maud is prettig, flexibel en communiceert goed. Onze jachthond Loutje gaat al 1,5 jaar lang, 2 keer per week met haar mee. Bevalt hem en ons prima, we gaan lekker zo door!
meer


Jacqueline is echt een topvrouw en een lieverd voor mijn hond Bello, een kruising Newfoundlander x Samojeed. Hij wordt 3 x per week opgehaald om mee t

May 04, 2018 by Frances van Rumpt

Jacqueline is echt een topvrouw en een lieverd voor mijn hond Bello, een kruising Newfoundlander x Samojeed. Hij wordt 3 x per week opgehaald om mee te gaan met de hondenuitlaatservice. Zodra Jacqueline binnen komt is Bello superblij en niet meer te houden. Dit zegt genoeg over hoeveel liefde zij geeft en hoeveel Bello het naar zijn zin heeft. Het geeft mij een fijn gevoel dat wanneer ik op mijn werk zit, Bello veel plezier maakt bij Jady. Daarnaast is het ook fantastisch dat ze zoveel foto's en video's plaatst van haar wandelingen en ik mijn blije Bello ook nog kan zien als ik aan het werk ben! Ben je op zoek naar een goede, lieve en betrokken hondenoppas? Dan is Jady degene die je zoekt!
meer


Hondenuitlaatservice 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Netherlands 4.8 5.0 25 25 De Bergse Beestenboel is in een woord: geweldig. Wat zij allemaal doen en hoe lief ze zijn, fantastisch. Ik ben gepensioneerd, dus wandel ik veel met Kimo, ieder dag. Maar vrijdags

De best beoordeelde hondenuitlaatservices zijn:

1) De Bergse Beestenboel uit de Regio: Raamsdonksveer, Oosterhout, Geertruidenberg, Waspik, Made.
2) Stapvoets uit de Regio: Schiedam, Vlaardingen, Maassluis & Maasland.
3) Chocolobo uit de Regio: Heerhugowaard.
en Lassie Berkel uit de Regio: Rotterdam Hillegersberg, Schiebroek, Bleiswijk, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker.