Meest Recente Beoordelingen

Zoekt u de beoordelingen van een specifieke uitlaatservice ?
Klik dan op de link “beoordelingen” die bij de vermelding van die betreffende uitlaatservice staat. Hier leest u dan alle beoordelingen van die uitlaatservice. Als er beoordelingen zijn geplaatst dan ziet u altijd de bovenste 2 gedeeltelijk al bij de vermelding staan. Staan er geen korte voorbeelden bij, dan zijn er voor die uitlaatservice helaas nog geen beoordelingen geplaatst.

Een voorbeeld:

Hondenspeeltuin Bergse Beestenboel, Website.
– Prijs: 7.50 – 9.20 euro
– Wandeling: 1 uur
– Individueel mogelijk
– Regio: Raamsdonksveer, Oosterhout, Geertruidenberg, Waspik, Made.
Beoordelingen <——-

De Bergse Beestenboel is in een woord: geweldig. Wat zij allemaal doen en hoe lief ze zijn, fantastisch. Ik ben ...

Feb 01, 2014 by Fliesta van der Goes

De Bergse Beestenboel is in een woord: geweldig. Wat zij allemaal doen en hoe lief ze zijn, fantastisch. Ik ben ...


Onze Dalmatiër Brunette gaat al ruim een jaar met heel veel plezier wekelijks naar de Bergse Beestenboel. ...

Aug 06, 2013 by Cora Leonard

Onze Dalmatiër Brunette gaat al ruim een jaar met heel veel plezier wekelijks naar de Bergse Beestenboel.
...


Hondenuitlaatservice 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Netherlands 4.8 5.0 25 25 De Bergse Beestenboel is in een woord: geweldig. Wat zij allemaal doen en hoe lief ze zijn, fantastisch. Ik ben gepensioneerd, dus wandel ik veel met Kimo, ieder dag. Maar vrijdags


De 20 meest recent geplaatste beoordelingen:

Ik zie deze mevrouw altijd bij ons voor een weimaraner uitlaten. Continu op haar telefoon! Wat een verschrikking!

Dec 04, 2017 by Marjon Leede

Ik zie deze mevrouw altijd bij ons voor een weimaraner uitlaten. Continu op haar telefoon! Wat een verschrikking!
meer


Mijn beagle Boris gaat altijd met heel veel plezier mee met Iris en komt dan altijd weer uitgeput weer thuis. Iris is altijd erg enthousiast en de fil

Nov 23, 2017 by Renate

Mijn beagle Boris gaat altijd met heel veel plezier mee met Iris en komt dan altijd weer uitgeput weer thuis. Iris is altijd erg enthousiast en de filmpjes en foto's op FB zeggen ook genoeg. Echt een aanrader dus!!
meer


Al jaren gaan onze twee vizsla's mee met Iris. De honden zijn superblij als je haar zien, en helemaal gelukkig als ze terugkomen. Als de bus van Dappe

Nov 22, 2017 by Tjerk

Al jaren gaan onze twee vizsla's mee met Iris. De honden zijn superblij als je haar zien, en helemaal gelukkig als ze terugkomen. Als de bus van Dapper komt is het feest!
Heel betrouwbaar en lief!
meer


Geweldige service. Mijn honden gaan nooit meer ergens anders heen! Super! Aanrader!

Nov 16, 2017 by Anita

Geweldige service. Mijn honden gaan nooit meer ergens anders heen! Super! Aanrader!
meer


Mijn hond Bo, een bastaard stafford gaat al ruim 6 jaar met Joepie uit laatservice mee. Als hij het busje de straat in hoort rijden staat hij al te k

Nov 03, 2017 by anneke heidema

Mijn hond Bo, een bastaard stafford gaat al ruim 6 jaar met Joepie uit laatservice mee.
Als hij het busje de straat in hoort rijden staat hij al te kwispelen bij de deur, zo leuk vindt hij het om mee te gaan.
Ook het logeren bij Natasja, de eigenaresse van Joepie, is een feestje.
Echt een aanrader.
meer


Ik ben 10 jaar geleden Hondenuitlaatservice Joepie gestart met een grote passie. En nog steeds doe ik het met alle liefde. Inmiddels is het bedrijf g

Nov 01, 2017 by Joepie

Ik ben 10 jaar geleden Hondenuitlaatservice Joepie gestart met een grote passie. En nog steeds doe ik het met alle liefde.
Inmiddels is het bedrijf gegroeid met 3 franchisenemers. Helaas was er een bij die het niet zo nauw nam met de verkeersregels. Zie onderstaande reacties. Gelukkig is deze dame niet meer werkzaam bij Joepie. En zijn er alleen nog dames werkzaam met een groot dierenhart en die zich ook netjes gedragen in het verkeer.
meer


Na lang twijfelen ga ik toch maar een recensie schrijven, puur om andere baasjes te waarschuwen voor deze uitlaatservice. Mijn hond heeft zes keer mee

Oct 30, 2017 by N. Bruijn

Na lang twijfelen ga ik toch maar een recensie schrijven, puur om andere baasjes te waarschuwen voor deze uitlaatservice. Mijn hond heeft zes keer meegelopen met Snuffel. De eerste keer was alles prima, ze was wat langer weg dan verwacht maar okee, dat kan een keer gebeuren. Tot ik op een dag eerder thuis kwam dan verwacht. Ik hoorde van mijn buren dat mijn hond om 10:30 was opgehaald en ik was om 14:00 uur terug, ze zou dus eigenlijk al thuis moeten zijn. Eenmaal binnengekomen was mijn hond er niet, ze werd pas om 17:15 thuisgebracht (hond bijna 7 uur van huis weg!!!). Achteraf hoorde ik dat de dagen ervoor hetzelfde was gebeurd. Mijn hond was gemiddeld 5 tot 7 uur weg van huis. Toen ik vroeg waarom het allemaal zo lang duurde, werden mijn vragen ontweken. 'S avonds heb ik opgebeld en gezegd dat ik op zoek ging naar een andere oplossing omdat ik de uitlaattijden heel raar vond. Vervolgens ben ik uitgemaakt voor slechte baas, werd mij gezegd dat ik mijn hond tekort doe en mijn hond niet goed ken... huhhh?? Zijn de rollen nu omgedraaid?! Blij dat ik het contact had verbroken nadat ik zo onbeleefd te woord was gestaan. De week erop was ik in de dierenwinkel, waar ik mijn verhaal deed over uitlaatservice Snuffel. Ik liet een foto zien van de uitlaatservice en beschreef de bus waar de honden mee opgehaald werden. De winkelmedewerker was geschokt en vertelde mij dat de bus van Snuffel geregeld voor de supermarkt geparkeerd staat, vol met blaffende honden! Uitlaatservice mevrouw gaat gerust drie kwartier boodschappen doen en staat lekker te kletsen voor de supermarkt. Nu begrijp ik waarom mijn hond zo lang weg was... Als ik tegenwoordig de naam Snuffel laat vallen bij andere hondeneigenaren of uitlaatservices, wordt mijn verhaal bevestigd. Er blijken heel veel mensen te zijn met dezelfde ervaringen bij deze uitlaatservice. Had ik dit maar eerder geweten, dan was mijn hond nu niet bang voor het omdoen van haar tuigje, bang voor vreemde mensen die mijn huis binnen komen en bang voor een bus met blaffende honden. Mensen pas op, ik heb een zeer slecht gevoel bij uitlaatservice Snuffel. Ik heb geluk gehad met oplettende buren, anders was ik hier veel later achter gekomen.

Nadat mijn recensie op de Facebook pagina van Snuffel is verwijderd, voel ik mij genoodzaakt om mijn recensie hier te plaatsen.
meer


Never replied to any message for a meeting that was scheduled already. Very strange.

Oct 03, 2017 by molenaar

Never replied to any message for a meeting that was scheduled already. Very strange.
meer


Beste Hondenhouders, Deze review is de eerste waarschuwing die ik jullie kan geven mbt het achterlaten van je trouwe maatje. Wat zijn wij geschrokk

Sep 25, 2017 by Mirella

Beste Hondenhouders,

Deze review is de eerste waarschuwing die ik jullie kan geven mbt het achterlaten van je trouwe maatje. Wat zijn wij geschrokken. Onze Golden retriever begon de laatste maanden wat vreemd gedrag te vertonen, schrok heel erg als wij met hem wilde spelen en had een wat agressievere benadering naar andere honden, daar waar hij dit nooit heeft gehad. Ook kwam hij terug met plekken op zijn lichaam die we niet helemaal konden plaatsen. Tot er vorige maand naar voren kwam dat er een video in de omloop is waarop te zien is dat Danielle Wedel de Niet en Miranda Wanders de roedel in elkaar aan het schoppen zijn. Dit in combinatie met het veranderde gedrag van onze hond, heeft ervoor gezorgd dat wij op onderzoek zijn gegaan en niet anders hebben kunnen concluderen dat onze hond daar niet veilig is. Zelf is de naam van de uitlaatservices veranderd van Daan's dogz naar Hondenoppas Daan en Hondenoppas Jady. Deze video liegt er niet om. Wees gewaarschuwd!
meer


Ook slechte ervaring met hondenuitlaatster van Speels. Ze heeft mijn hond achtergelaten omdat ze niet mee wilde in de bus. Ik ben er gelijk naartoe ge

Aug 29, 2017 by Danielle

Ook slechte ervaring met hondenuitlaatster van Speels. Ze heeft mijn hond achtergelaten omdat ze niet mee wilde in de bus. Ik ben er gelijk naartoe gereden maar mijn hond is daar zeker een half uur alleen geweest. Mijn vertrouwen was verdwenen in haar maar toen ik aangaf de reeds vooruit betaalde wandelingen terug betaald te willen krijgen lag alles aan mijn hond. Een hond achterlaten en pas na 4 uur eens vragen of die al terecht is is geen blijk van professionaliteit.
meer


Kwispel en Co heb ik op aanraden van andere Uitlaatdiensten benaderd voor het uitlaten van mijn Husky dame Laika. Nicole heeft voor ze zou besluiten L

Aug 14, 2017 by Wouter Smit

Kwispel en Co heb ik op aanraden van andere Uitlaatdiensten benaderd voor het uitlaten van mijn Husky dame Laika. Nicole heeft voor ze zou besluiten Laika op te nemen in haar uitlaatgroep een leuk gesprek gevoerd waar ze uitgebreid de tijd neemt om de baas te leren kennen maar ook de hond zodat ze goed kan beoordelen of het gaat lukken in de groep. Daarna volgt de gratis proefwandeling. Om Nicole de kans te geven het allemaal in de groep te beoordelen. Gaat dat goed besluit je of je een 10 of 20 wandelingen kaart wilt hebben en wordt je hondje netjes volgens afspraak opgehaald uitgelaten en terug gebracht door Kwispel en Co. Wat ik het fijne vind aan Kwispel en Co is het Super contact dat ik heb met Nicole. En Kwispel TV. De regelmatig terugkerende video impressie van de wandelingen. Heel leuk om te zien hoe goed het gaat in de groep. Natuurlijk ook om je eigen hond te zien genieten. Verder groot pluspunt, De groep is klein. Je hond gaat niet mee met 10 andere honden achterin een bestelbus om op een veldje losgelaten te worden. Nicole gaat naar het bos en lekker wandelen. Ik ben helemaal tevereden met Kwispel en Co. Waarom kon ik geen 6 sterren geven?
meer


Geen aanrader, bij problemen wordt dit niet professioneel opgepakt. Feiten worden verdraaid. Hondenuitlaatster is niet integer en neemt geen verantwoo

Jun 29, 2017 by Tine Beun

Geen aanrader, bij problemen wordt dit niet professioneel opgepakt. Feiten worden verdraaid. Hondenuitlaatster is niet integer en neemt geen verantwoording voor datgene wat gebeurd is. Ze geeft zich niet thuis als je haar nodig hebt. Kort gezegd is ons kleine hondje flink te grazen genomen door een middelmaat hond en hierdoor behoorlijk gewond geraakt over haar gehele romp (en dus niet achterbleef met een klein wondje zoals de hondenuitlaatster eerder beschreef door de telefoon) De hondenuitlaatster geeft eerst informatie over de aanvallende hond en op de vraag dat wij in contact willen komen met de eigenaar van de bijthond, weet ze ineens niet welke hond dit gedaan heeft ?!?! Vervolgens laat ze ons in de kou staan, geen hulp en geen info, alleen woorden dat zíj het vervelend vind om voor leugenaar uitgemaakt te worden en dat zíj hierdoor in een lastige en moeilijke situatie zit. Wie is hier het slachtoffer? Zij of onze hond?? Ongetwijfeld zal het niet bij 1 bijtincident blijven door desbetreffende bijthond. Op de site staat "geen discriminatie" , moet je vooral staffords, pitbulls en andere risicohonden accepteren. Dan ben je zeker lekker bezig als hondenuitlaatservice!!
meer


Lisse heeft zo goed voor onze Zeus zorg gedragen, echt geweldig! Zij weet precies hoe zij met een hond om moet gaan. Ook Carla haar vervangster was ge

Jun 29, 2017 by L. Van Loon

Lisse heeft zo goed voor onze Zeus zorg gedragen, echt geweldig! Zij weet precies hoe zij met een hond om moet gaan. Ook Carla haar vervangster was geweldig! Onze Groenendaeler is zelfs nog lekker gewassen op het einde, en ook daar kreeg ik foto's van toegestuurd. Lisse is echt top, dus als U een professionele uitlaatdienst zoekt, aarzel niet. De honden worden zo verwend en mogen heerlijk rennen. Van ons niets dan lof over deze uitlaatservice! Dank je wel Lisse en Carla! Groetjes en een dikke lebber van Zeus!
meer


Mijn honden gaan al jaren mee met de uitlaat van Bob. Dat bevalt super! Bob gaat echt lang met ze uit. Ze komen altijd helemaal tevreden terug. Bob i

May 12, 2017 by Mariëlle groeneveld

Mijn honden gaan al jaren mee met de uitlaat van Bob. Dat bevalt super!
Bob gaat echt lang met ze uit. Ze komen altijd helemaal tevreden terug. Bob is heel lief en goed met honden en heeft me al veel tips voor de opvoeding gegeven . Bob is betrouwbaar ik heb m met een gerust hart mijn sleutel gegeven om de honden op te halen als ik aan het werk ben, hij komt altijd en is heel flexibel als je een keer een extra dag nodig hebt. Ook vakantieopvang kun jr bij hem regelen, de honden hebben dan ook zelf
Echt een supervakantie. Al met al is Bob helemaal top!
meer


Graag wil ik laten weten, dat wij met onze Bonnie client zijn bij Michael's Hondenuitlaatservice voor 5 dagen per week sinds begin Maart. Bonnie en

Apr 19, 2017 by Lia Cassee-sluijter

Graag wil ik laten weten, dat wij met onze Bonnie
client zijn bij Michael's Hondenuitlaatservice voor 5 dagen per week sinds begin Maart.
Bonnie en wij zijn erg blij ermee, dat zij dagelijks in het bos kan hollen en dat zij gek op Michael is.
Als extraatje krijgen wij regelmatig via de app video of foto van de uitlaat.
Zeer aan te bevelen voor wie het nodig heeft
meer


Onze Bubbel gaat altijd met plezier mee als Bob er aan komt. Bob is echt gek op honden. En bij een natte of modderige wandeling droogt hij onze wolleb

Apr 12, 2017 by Rabiya

Onze Bubbel gaat altijd met plezier mee als Bob er aan komt. Bob is echt gek op honden. En bij een natte of modderige wandeling droogt hij onze wollebol ook nog even lekker af bij thuiskomst. Echt een fijne uitlaatservice waar je op kunt bouwen.
meer


Erg blij met hun service Tessa onze amerikaanse bulldog is in goede handen

Apr 11, 2017 by Ruiter

Erg blij met hun service Tessa onze amerikaanse bulldog is in goede handen
meer


Goede ervaringen met de uitlaatservice. Een keer mee geweest, wordt erg leuk gedaan. Mooi wandelgebied en neemt echt de tijd voor de wandelingen. Onze

Apr 10, 2017 by Michelle van Beek

Goede ervaringen met de uitlaatservice. Een keer mee geweest, wordt erg leuk gedaan. Mooi wandelgebied en neemt echt de tijd voor de wandelingen. Onze Carlos staat altijd te springen! Daarnaast wordt er goed gelet op de samenstelling van de roedel. Al met al, dik tevreden!
meer


Via DongaDogs hondenschool zijn we geattendeerd op de Uitlaatservice. Toen wij er een pup bij kregen hebben we gebruik gemaakt van Gerards zeer flexib

Mar 22, 2017 by Stephanie Canton

Via DongaDogs hondenschool zijn we geattendeerd op de Uitlaatservice. Toen wij er een pup bij kregen hebben we gebruik gemaakt van Gerards zeer flexibele diensten. De honden waren gelijk bij de kennismaking al erg op hun gemak bij Gerard. Dit gaf veel vertrouwen! Ook was het erg prettig dat Gerard de werkwijze/aanpak die wij meekregen vanuit de hondenschool ook in de benadering van onze honden doorvoerde. Iets dat de opvoeding van onze pup erg ten goede kwam!
Gerard is zeer flexibel en betrouwbaar, stipt en vooral heel rustig en lief in de omgang met de honden!
Ondanks dat wij momenteel geen gebruik meer maken van zijn diensten is het een zeer prettig idee deze hondenuitlaatservice achter de hand te hebben!
meer


Afgelopen zaterdag vond het voorgesprek plaats met Lisse. De kennismaking verliep ontzettend positief, en zij is erg deskundig met honden. Onze Groene

Mar 14, 2017 by L. Van Loon

Afgelopen zaterdag vond het voorgesprek plaats met Lisse. De kennismaking verliep ontzettend positief, en zij is erg deskundig met honden. Onze Groenendaeler Zeus was niet bij haar weg te slaan! Deze jonge leuke dame is heel rustig en heeft een natuurlijk overwicht. Het toeval wilde dat wij Lisse reeds ontmoet hadden in 2011 en 2012. Onze vorige Groenendaeler Noah logeerde tijdens onze vakanties op een boerderij.Honden mochten daar vrij rondlopen en in huislijke sfeer binnen overnachten.Lisse liep daar destijds stage en was gek op onze Belgische herder die echt wel een gebruiksaanwijzing had. Noah was op zijn beurt ontzettend liefdevol naar Lisse toe.Met verbazing hebben wij gezien hoezeer het klikte tussen hond en stagiaire, zij hadden een geweldig goede band met elkaar. Ik zal nooit vergeten hoe deze leerlinge Noah extra kroelde en een zoen gaf als hij door ons werd opgehaald. Hoe klein kan de wereld zijn als je jaren later voor een nieuwe hond weer diezelfde geweldige dame treft! Lisse wist nog precies wie Noah was en had hem al herkend van foto's. Deze situatie is zo bijzonder, en de moeite waard om te vermelden. Over een 3tal weken mag onze Zeus met Lisse mee in haar roedel. Wij kijken er nu al naar uit en onze hond nog meer denk ik. Alvast hartelijk dank Lisse, ook voor het feit dat je zo coulant bent. Deze beoordeling wilde ik alvast ontzettend graag plaatsen, dus wordt vervolgd...
meer


Hondenuitlaatservice 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Netherlands 4.8 5.0 25 25 De Bergse Beestenboel is in een woord: geweldig. Wat zij allemaal doen en hoe lief ze zijn, fantastisch. Ik ben gepensioneerd, dus wandel ik veel met Kimo, ieder dag. Maar vrijdags

De best beoordeelde hondenuitlaatservices zijn:

1) De Bergse Beestenboel uit de Regio: Raamsdonksveer, Oosterhout, Geertruidenberg, Waspik, Made.
2) Stapvoets uit de Regio: Schiedam, Vlaardingen, Maassluis & Maasland.
3) Chocolobo uit de Regio: Heerhugowaard.
en Lassie Berkel uit de Regio: Rotterdam Hillegersberg, Schiebroek, Bleiswijk, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker.